Şimdi Ara

BlackBerry 10 ile çalışan QWERTY klavyeli N serisi cihazın ön yüzüne ait görsel sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• BlackBerry 10 ile çalışan QWERTY klavyeli N serisi cihazın ön yüzüne ait görsel sızdırıldı

RIM'in BlackBerry N serisi olarak anılan hem dokunmatik ekran hem de fiziksel QWERTY klavyeye sahip olan BlackBerry 10'lu cihazına ait yeni bir görsel internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde arka yüzüne ait görseli sızdırılan cihazın böylelikle ön yüz tasarımı da netlik kazanmış oldu. Çinli cnBeta sitesi tarafından yayınlanan bu görsel, cihazın kapasitif dokunmatik ekranı ve BlackBerry cihazlarından alışık olduğumuz tasarıma sahip QWERTY klavyesini gözler önüne seriyor. Ancak, bunun dışında cihazla ilgili fazla bir teknik detay bulunmuyor.

Şirketin BlackBerry 10 işletim sistemiyle çalışan; sadece dokunmatik ekrana sahip Z10'u ve hem dokunmatik hem de QWERTY klavyeli N serisi cihazını 30 Ocak 2013'te New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikle gün yüzüne çıkaracağını da tekrar hatırlatalım.

• 30 ocakta aynı anda hem tanıtılıp satışa mı çıkacak, yoksa piyasaya yayılması mart ayını bulur mu?

şubat sonu gibi türkiyede de satışa çıksa çok güzel olurdu. aksi takdirde milletin aklı yeni tanıtılan diğer markaların modellerine kayacak gibi.

• Bold 9900'de yaptıkları gibi bir hataya düşmezler umarım yine. Bold 9900 gibi mükemmel tasarıma sahip bir telefona Autofocus koymamak gibi bir hata yaptılar. Bu telefon da tuş takımı vs. 9900'e benziyor. Ekran da baya büyük. Güzel olmuş gayet.

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

30 ocakta aynı anda hem tanıtılıp satışa mı çıkacak, yoksa piyasaya yayılması mart ayını bulur mu? şubat sonu gibi türkiyede de satışa çıksa çok güzel olurdu. aksi takdirde milletin aklı yeni tanıtılan diğer markaların modellerine kayacak gibi.

Tanıtımından kısa bir süre sonra müşteriler ile buluşması bekleniyor. Türkiye için net bir tarih veremem ama ülkemizdeki kullanıcılarında çok bekleyeceğini sanmıyorum.

• Merakla bekliyorum bb10 işletim sistemli telefonları..
  • BlackBerry 10 ile çalışan QWERTY klavyeli N serisi cihazın ön yüzüne ait görsel sızdırıldı
  • 9900 tasarımı çok güzel bunu beğenmedim ama net bir foto göremedik tabi. estetik yok o telefonda. dümdüz klavye. 9900da trackpadi kaldırıp birazda inceltselermiş ya.
  • Klavye olmamış gibi gerçi resimden çıkıklık var mı yok mu belli değil ama ?

• Açıçası üstüne odunla vurmuşlar gibi duruyor.

• Ekrani buyuk tutalim derken klavyeden kismislar olmamis.Onun yerine telefonuda büyütsene be kardesim bak iphone'a kocaman yapti telefonunu dev gibi oldu cok satar artik :DD

• 9900 i biraz inceltseler yeterliydi bence.klavye ufak geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

BlackBerry 10 ile çalışan QWERTY klavyeli N serisi cihazın ön yüzüne ait görsel sızdırıldı

soldaki daha hoş.
  • On ve arka 9900 resmen:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence klavyeli modellerden vazgeçmemeleri iyi olmuş, seçenek olarak hâlâ var. Direkt onları silip tamamen dokunmatik telefonlara yönelmemişler.

• Ekranı uzatmışlar.
  • Bu tasarım yıllardır Nevada kod adı ile ortalıkta dolaşıyordu. Nihayet resmiyete döküldü.Tipik bir Bold serisi cihazı olmuş. Eski Bold serilerindeki tasarımdan ödün verilmemiş.Yeni cihaz bekleyen kullanıcıların yüzü gülmüştür. Teknik detaylarda ortaya çıktığında yine Blackberry'nin en çok tercih edileni olucaktır.
  • 9900 kullanan biri olarak tasarimi cok hosuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bold 9900 kullanan biri olarak iphone almayi dusunuyordum sistemi artik skmaya baslamisti ama bu yeni cikani bekleyecegim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.