Şimdi Ara

BLACKBERRY 9000 MOBİL NETİ KAPATAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Blackberry 9000 telefon kullanıyorum. Daha önce hiç kullanmadım, şimdi geçici bir süreliğine kullanıyorum. Daha önceki faturalarım 30 lira civarı gelirken bu telefonu kullanmaya başladığımdan beri güncel fatura bilgim 120 lira civarı görünüyor. Benim anlamadığım nokta ben internet ayarından hotspot u seçtim ancak yine de mobil interneti kullanıyor sanırım. Çünkü sağ üstte wifi açıkken bile 3g devamlı açık görünüyor. Ayrıca wifi olmadığı yerde de whatsapp tan mesaj geliyor-gidiyor. Ben bunun mobil internetini nasıl kapatabilirim ? ben evimde wifi açıkken daha çok whatsapp uygulamasını kullanıyorum onun haricinde arada sırada facebook... Bunların dışında wifi olmadığı yerde zaten kullanmıyorum. Anlamadığım nokta wifi açıkken 3g yi mi kullanıyor bu telefon ? Faturam neden böyle geldi anlamadım, müşteri hizmetlerini (aveayı) aradım faturam daha kesilmediği için göremiyorlarmış fatura ayrıntılarımı. Şimdi ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz ?
    Bu arada ayarlardan şuan 3g yi kapatıp 2g yi seçtim ama yinede yukarıda edge yazısı çıkıyor yani mobil internet yine açık.

• Yok mu yardımcı olacak, bilgi sahibi bir arkadaş ? En sonunda kırıp atıcam bu teli
  • Sorunu müşteri hizmetlerini arayıp mobil netimi kapattırarak çözdüm.
  • şebekeler bağlantılardan mobil şebekeye gelip veri dolaşımını kapalı yapcaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

şebekeler bağlantılardan mobil şebekeye gelip veri dolaşımını kapalı yapcaktın

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm, dediğiniz şekilde yapınca da internet bağlantısı komple kapatılıyor yani wifi da kullanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

quote:

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm, dediğiniz şekilde yapınca da internet bağlantısı komple kapatılıyor yani wifi da kullanılmıyor.

Hocam ınternet paketını kokten kapattırın sadece wıfıden gırıyosanız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

quote:

Hocam ınternet paketını kokten kapattırın sadece wıfıden gırıyosanız

Şuan öyle kullanıyorum ama dışarıda da (whatsapp ve facebook için) 3g lazım oluyor arasıra. Yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum zaten geçici bir süreliğine bu telefonu kullanıyorum. En kısa zamanda satacağım.
    Şimdi 2 gb internet paketi aldım ama hala korkuyorum, 3g yi sadece whatsapp ve facebook için kullanacağım. Acaba açtırsam mobil internetimi, yine bu fatura şokuyla karşılaşır mıyım, yoksa internet paketim yeterli olur mu? Bazen forumlarda whatsapp için bis paketi gerekli gibi şeyler okudum, şimdi mobil internetten whatsapp ı kullansam internet paketimden mi gider, yoksa ekstra fatura gelir mi yine?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.