Şimdi Ara

Blackberry 9700 100 TL ve Takaslı (İNDİRİM)!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda trackball ın yanındaki tuşlar kopmuş durumda ve sürüm yükselttiğim için bazen beyaz ekran veriyor os6 ya yükselttim geri de dönemiyorum anlamadım anlatımlara baktım yapamadım telefon uçar diye korkuyorum,os5 de hiç sorun çıkarmadı..
    Telefon bir köşede yatacağına alan kişi baktırsın kullansın full kutu duruyor ama garantisi bitmiş durumda takas fiyatımı da aynı tutuyorum ve mantıklı her telefona açığım.. Samsun içi elden görülerek de alınabilir

Eski ilanımda trackbalıın yanındaki tuşlar sağlam duruyordu şimdi onlar düştü aksi bir durum da yok fiyat zaten kelepir fiyatıdır fiyatta indirim söz konusu değildir.

Buda sahibinden ilanıdır

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-blackberry-bold-9700-kelepir-fiyatina-111344209/detay
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep55 -- 6 Eylül 2013; 18:16:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: deep55

Telefonda trackball ın yanındaki tuşlar kopmuş durumda ve sürüm yükselttiğim için bazen beyaz ekran veriyor os6 ya yükselttim geri de dönemiyorum anlamadım anlatımlara baktım yapamadım telefon uçar diye korkuyorum,os5 de hiç sorun çıkarmadı..
    Telefon bir köşede yatacağına alan kişi baktırsın kullansın full kutu duruyor ama garantisi bitmiş durumda takas fiyatımı da aynı tutuyorum ve mantıklı her telefona açığım.. Samsun içi elden görülerek de alınabilir

Eski ilanımda trackbalıın yanındaki tuşlar sağlam duruyordu şimdi onlar düştü aksi bir durum da yok fiyat zaten kelepir fiyatıdır.

Buda sahibinden ilanıdır

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-blackberry-bold-9700-kelepir-fiyatina-111344209/detay
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

ilan güncellenmiştir...

• kasa degisiminden sonra cihazda bi sorun kalir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyndurak -- 7 Eylül 2013; 5:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyndurak

kasa degisiminden sonra cihazda bi sorun kalir mi ?

pm atıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.