Şimdi Ara

Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun
    Cihazı 3 ay önce bir arkadaştan aldım.Garantisi bitmiştir.Kutusu yoktur.Bataryası orjinal kendi bataryasıdır. Tek sıkıntısı kameranın flashı arada tutukluk yapıyo yani çalışmıyo :) . Yaptırmaya ihtiyac duymadım. Ekranı 2 hafta önce 160 liraya değişti.Üzerinde jelatin vardır. Açma kapama tuşu sağlamdır.Ben şahsen 3g açık bütün gün mesajlaşıyorum whatsapp sms arada facebook 1 gün yetiyor. 2g de kullanırsanız 2 günü rahat görür.OS 5 yüklüdür.Cihazın yanında orjinal samsung sarj aletiyle, samsung kulaklık, sert arka kapak bide kapaklı deri kılıf vericem.İstanbul Anadolu yakası elden satış tercihimdir.Bir yerlere otururuz telefonu gönül rahatlıgıyla kurcalarsınız begenirseniz alırsınız.

Fiyat:250 lira pazarlık payı vardır.İphone 3g-3gs veya android telefonlarla takas olur üstüne fiyat konuşuruz.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fotoğraflar
     Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun Blackberry 9700 Bold Siyah Uygun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.