Şimdi Ara

Blackberry 9700 imei değiştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
12.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde bi 9700 var yurtdışından gelme. buna evimde bulunan imeilerden birini çakmak istiyorum. daha önce yapan bilen gören var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoreyiz

Arkadaşlar merhaba elimde bi 9700 var yurtdışından gelme. buna evimde bulunan imeilerden birini çakmak istiyorum. daha önce yapan bilen gören var mıdır?

Hocam imeisini degistirirseniz bis servisini kullanamazsiniz telefonda bi ise yaramaz bi durumda :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtgltkn_

quote:

Arkadaşlar merhaba elimde bi 9700 var yurtdışından gelme. buna evimde bulunan imeilerden birini çakmak istiyorum. daha önce yapan bilen gören var mıdır?

Hocam imeisini degistirirseniz bis servisini kullanamazsiniz telefonda bi ise yaramaz bi durumda :D

hocam bis zaten kullanmayacağım o yüzden benim için problem değil fakat nasıl değiştirileceği hakkında bilgi bulamadım. biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brtgltkn_

quote:

hocam bis zaten kullanmayacağım o yüzden benim için problem değil fakat nasıl değiştirileceği hakkında bilgi bulamadım. biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Bi cihaz var onla yapiyorlar diye biliyorum

• İmeisi değişiyor radio lab tools ile oluyordu diye hatırlıyorum bakmak lazım internette var ufak bir araştırma lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

İmeisi değişiyor radio lab tools ile oluyordu diye hatırlıyorum bakmak lazım internette var ufak bir araştırma lazım.

Hocam valla çok uğraştım ama olmadı bir türlü radio lab tools sürekli hata verdi .. mfi ile birlikte de denedim ama yine olmadı. sonuç satıyorum
  • radiolab toola 9000 e kadar olan eski modelleri yapabilirsiniz oda factory os durumuna getirdikten sonra anca. 9700 ler için dediğiniz mümkün değil. zatende bu işlemler yasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Furious box olan bir telefoncu yeni blackberrylerede imei atabiliyor sanirim.
    Biraz arastirdim destekledigi telefonlarda son modellerde var.
    Bu cihazi olan bir telefoncu bulmaya calisacagim ankarada.

• Arkadaşlar Bende BB 8520 ye imei yüklücem Radio lab ile ama telefonu Bağlayamıyorum. Sorun Nedir Sizce
  • byJameX B kullanıcısına yanıt
    benimde elime yeni geçti imei kapalı siz sorunu çözebildinizmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.