Dostlar merhaba. dun BB bold aldım cok ama cok memnunun oncelıkle bunu soylıyım. Ama dun gece yanlıslıkla rehberımı gızle dedım, ancak tekrar geri alamıyorum,bır turlu bulamadım lutfen yardım ark.lar. Ayrıca tel.ın sol usttunde kılıt tusu var ama sag usttekı tusun ıslevını bulamadım. Son sorumsa şu. bu sabah kalktıgımda ekranda , sarj ımgesinın hemen sag carpraz altında, 1 rakamı yanında ısaret olarakta sarı bır dunya seklı var bır turlu ne oldugunu bulamadım... lutfen yardım ark.lar. Tsk.ler sımdıden dostlar
Menüye gir tekrar menü tuşuna bas tümünü göster de gizlediklerin ortaya çıkar rehberin üzerine gelip menü tuşuna bastığında gizle'ye bidaha bas normale döner. Sağ üstteki tuş müziği açıp kapamaya yarıyo. Sarı dünyada turkcell'den gelen wap mesajları oluyo genelde. Onuda mesajlarda görebilirsin...
Dostum cok saol yardımın ıcın.. ayrıca sana bır sorum daha var, bır sıte var hava tahmın harıtaları gosteren,gırıyorum son yere kadar gelıyorum,harıtaları goremıyorum,normal bılg. gıbı sanırım heryere gırmıyor cepten, oyle mı algılamalıyım yoksa acaba bir program eksıgım mı var...
telefonun flash desteği yok o yüzden açılmıyor. App World'den BeWeather ( ben bunu öneriyorum ) ya da WeatherEye yüklersen hava durumunu direk program aracılığıyla öğrenebilirsin.