Şimdi Ara

Blackberry 9900 wireless ve opera mini sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 adet blackberry bold 9900 kullanmaktayım. Vodafone hattı ile kullanıyorum. Öncelikli problemim ben wireless ile internete bağlandığımda sürekli kontörüm gidiyor. Bu da sadece son 1 haftadır oluyor. daha önce hiç olmamıştı.

"Şebekeler ve bağlantılar" oradan da "Mobil şebeke'ye" giriyorum.

"Veri servisleri " - Açık

" Dolaşımdayken " - Açık

------------------------------------------------------------------
    1. soruna çözüm ; şu an veri servisleri ve dolaşımdayken kısımları kapalı yaptım wi-fi açtım. o şekilde girebilyorum ama bakiye -6 tl'de yani daha fazla düşmediğinden dolayı olabilir ancak bakiye oldugunda da aynı şekilde deniyeceğim eğer yine kontör düşerse buraya yazarım.
    -----------------------------------------------------------------
    son 1 haftadır nedense kontörümü baya baya tüketiyorum. İşin garip yanı 3g falan da kapalı 2g sadece açık. Wi-Fi da açık olmasına rağmen kontörümü bitiriyor. Ondan sonra wireless ile bağlanmaya başlıyor. bunu da nasıl anlıyorum. hattımda kontör varken interneti 2g "edge" den kullanıyor cünkü cook yavaş. Daha sonra kontör bitiyor. anında wireless geçiyor ve hemen hızlanıyor internet.

Bir diğer sorunum ise şuanda hiç bi şekilde ne kadar kontörüm kalmış vs öğrenemiyorum ne de bi başkasını arayabiliyorum. kontörüm bitse bile aradığımda " yeterli bakiyeniz kalmamıştır" sesini duyarım o bile olmuyor. Mesaj atıyorum mesaj gidiyor ancak ardından şöyle bi hata beliriyor ekranda ;

"Ek servis hatası : Genel hata " şeklinde.

ve aylardır kimsenin çözemediği son sorunum. "Opera mini'yi" kuramıyorum telefonuma. "Opera mini" indiriyorum. Kurulumu tamamlıyor. Opera mini'yi açıyorum. Kullanıcı sözleşmesi geliyor (eula kısmı ) orada kabul et var sağda altta hiç bir şekilde o kabul et butonuna tıklayamıorum. menu tuşunu deniyorum olmuyor tüm tuşları denedim dokunmatiği denedim yine de olmuyor. bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puLAs -- 17 Şubat 2013; 15:21:19 >

• opera mini sorunumda bari bişey bilen çıksın :s
  • operanın resmi sitesine baktım şimdi yazdıklarınız üzre.

ve gördüm ki opera mobil uygulama indirme sayfasında sadece 2 buton var

android ve apple

bb nin işletim sistemi desteklemiyor sanırım.
  • Destekliyor, iki gun once indirdim, bold 9780.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veri servislerini kapatip wi-fi ile baglanin diyecegim ama o zaman da wi-fi ile baglanmaya izin vermiyor sanirim. Musteri hizmetlerini arayip hatti data kullanimina kapatsaniz?

• veri servislerini kapatıp wi-fi ile bağlanıp indirdim olmadı malesef. hattı data kullanımına kapatırsam da yolda vs harita lazım oldugunda kullanamam ama değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puLAs -- 17 Şubat 2013; 15:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puLAs

veri servislerini kapatıp wi-fi ile bağlanıp indirdim olmadı malesef. hattı data kullanımına kapatırsam da yolda vs harita lazım oldugunda kullanamam ama değil mi?

Sadece wi-fi noktalarinda internete baglanabilirsiniz.

• o zaman bana sorun teşkil eder ihtiyacım oluyor cünkü haritaya vs. neyse operayı kurmak için illaki bi teknik servis gerekicek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puLAs -- 17 Şubat 2013; 17:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puLAs

o zaman bana sorun teşkil eder ihtiyacım oluyor cünkü haritaya vs. neyse operayı kurmak için illaki bi teknik servis gerekicek sanırım

Veri servislerini kapatmayi ve hatti internet erisimine kapatmayi wi-fi ile baglanirken kontor gitmemesi icin onerdim. Opera mini yerine kendi tarayicisini da kullanabilirsin. Ya da m.opera.com'dan daha onceki surumleri indirmeyi de deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.