Şimdi Ara

blackberry BIS paketi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , ben 2. el blackberry 9700 aldım bundan 2.5 ay önce . Mesele şu ki ben telefonu aldığımda whatsapp , facebook falan duruyodu kısacası format atılmamıştı. nasıl olsa yüklü diyerek bu programları silmedim.kendime bir blackberry ID turkcellden Blackberry e-mail falan aldım herşeyi halletim. Sonra 100 mb bis paketi yaptım . ilk günden neredeyse 1 saat kurcalamama rağmen 10 mb gitti . Hatta hiç tarayıcıyla bile girmedim sadece facebook'a girdim bbm den arkadaslarımla mesajlastım vs. . bu durum böyle gidiyordu yaklaşık 3 gün sonra facebook , whatsapp vs. silip tekrar yükledim . Ama gene paket yemeye devam ediyordu. Daha sonra telefona format attım bir nebze azaldı . yaklaşık 1 haftaya paketim bitti. telefonu günde 1 saat kurcalamama rağmen ve video vs izlemeden sadece o 1 saat içinde facebook whatsapp bbm den mesajlaşarak . şimdi ise yeniden bir paket yaptım ve galiba sorunun facebook'tan kaynaklandığı tespit ettim. çünkü facebook'ta oturumu kapatınca hiç açmayınca birden açınca 1 mb yiyiyor. Ben de hiç açmıyorum . Arkadaşlarımın facebook telefondan blackberry sürekli açık ama paketinden hiç gitmiyor . yokmudur bunun hal çaresi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.