Arkadaşlar merhaba henüz bir hafta önce ikinci el Blackberry Bold 9000 model bir cep telefonu aldım, ama sıkıntım şu ki şarjım dayanmıyor, nette forumlarda ne gördüysem uyguladım ama hala bataryam beni sürekli yarı yolda bırakıyor, gittim yeni batarya aldım, sabah 7 buçukta şarjdan çıkardım öğlen 11 oldu yüzde 50'ye indi yaptığımda en fazla yarım saat görüşme başka hiçbirşey yok lütfen bana bir yardım edin nerede yanlış yapıyorum neden bu kadar çabuk pilim bitiyor birde mail yönlendirsem tele her saat bitecek demek ki görüşlerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar.
ekran parlaklığını 10a düşür.kullanmadığın anki telin ekran kararmasını minimuma al.bunlar birkaç saat ekler sürene
Düşürdüm 10'da bildiğim tüm ayarlar kapalı sadece telefon özelliği açık sabah 7 buçukta şarjdan aldım öğlen 1'de bitti toplasan 15 dk konuştum o kadar direk telefonla ilgili bir sıkıntı mı var acaba pilim yeni sıfır aldım bu arada
garantisi varsa bir göster bence bb shopa
Sorun kesinlikle bataryadan değil onu kesinleştirdim artık makine gereğinden çok fazla şarj yiyor, garantisi yok pasaport kayıtlı cihaz nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum valla tamire vereyim desem masraf ne çıkaracaklar bilmiyorum çıldıracağım yani hiç kimsenin başına gelmemiş mi bu olay acaba ?
yetkili servisler yüklü miktar para alıyor.ben topu ve altındaki ufak mekanizmayı 200liraya yakın bir paraya değiştirtdim.telefonu elden çıkarıp yeni birşey düşünebilirsin.
şimdi elden çıkarmaya kalksam öldüm parasına gidecek bu şekilde sordum 350 lira eder dedi bir telefoncu o da sorduklarımın en yükseği, normal piyasası aşağı yukarı 600'den başlıyor acaba tamir için ne masraf isterler vaktimde yok götürmeye elimde kaldı duruyor cihaz off
bende bb 9000 kullanıyorum. şarjı çok az gidiyor gercekten. 1 gün ya dayanıyor ya dayanmıyor. ama 15dk içinde şarjın yarıya inmesi biraz garip.
quote:
Orijinalden alıntı: fchunter
şimdi elden çıkarmaya kalksam öldüm parasına gidecek bu şekilde sordum 350 lira eder dedi bir telefoncu o da sorduklarımın en yükseği, normal piyasası aşağı yukarı 600'den başlıyor acaba tamir için ne masraf isterler vaktimde yok götürmeye elimde kaldı duruyor cihaz off
sarjın bozuk olduğunu telci nereden bilecek.aldığın gibi satabilirsin.az bir zararla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme