Androide geçeceğimden dolayı severek kullandığım beyaz Blackberry Bold 9780'imi satışa çıkarıyorum.
Cihaz Kasım 2012'de yine bu forumdan alındı.
Tek kusuru fiziksel açıdan yıpranmış olmasıdır. Halihazırda kendi 1. telefonum durumundadır. Yazılım güncellemeleri tamdır.
Kutu içeriği kulaklık harici tamdır. Resimde USB kablosu gözükmüyor fakat kesinlikle o da içinde dükkanda unuttuğumdan resimde yok. Bütün kağıtları ve CDsine kadar duruyor.
Faturası ve garanti belgesi mevcuttur. Garantisi bu ay başında bitmiştir. Hiç garantiye gönderilecek bir sorunu olmamıştır.
Şarjı normal kullanımda kesinlikle 1 günü bitirmektedir.
EKSTRA olarak, yanında bir adet daha beyaz blackberry 9780 kasası veriyorum. tuş takımı hariç ama halihazırda tuş takımı sorunsuzdur. ekstra vereceğim kasa da yüzde yüz orjinaldir. şu anki haline göre çok daha temiz duruyor. biliyorsanız kendiniz yoksa cüzi bir miktara telefonculara taktırabilirsiniz. Bu kasada sadece sol üstte soyulma var onun dışında tertemiz resimden de görebilirsiniz. illa ki sorun olur diyorsanız 10 Tlye kap ile kapatılabilinir.
İçindeki uygulamalar: QR Code Scanner Pro(ücretli), Screen Grabber, Faceebook Video, IbbTrafik, Google Maps, Photo Editor Ultimate, PhotoFunia, Flashlight(el feneri özelliği), TuneIn Radio(ücretli, tüm dünya radyoları), Code Muncher, Blackberry Protect, WindowsLive Messenger, Shazam, HastaneRandevu MHRS, Tureng sözlük, Sosyal ağlar, ücrets,z mesaj programları(whatsapp, wechat)
İstanbul içi elden teslim tercih edilir. Çünkü fiziksel kusurlarını tam olarak görün isterim. Ama şehir dışındakilere de her türlü resmi videoyu da ekleyebilirim.
KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GERİ İADE OLMAYACAKTIR. Daha önce bununla ilgili sorun yaşamıştım sattığım ürün bozularak ben bozuk satmışım gibi iade edilmişti. Ayrıca sattığım gibi telefonsuz kalacağımdan dolayı direk yeni telefonuma harcayacağım parayı.
Fiyat: 200 TL.
Her türlü soruya/görüşe açığım.
İyi Forumlar. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.