Şimdi Ara

Blackberry Curve 9320/9220 Kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
22.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben 9320 kullanıyorum ve radyo yok radyo kulaklıgı takınca gelıyor dıyorlar ama oylede olmuyor lutfen bqana acıl cevap yazın.

sımdıden teşekkurler arkadaslar. ;)
  • http://www.ebay.com/itm/KEYPAD-SILICONE-SKIN-CASE-COVER-SCREEN-PROTECTOR-FITS-BLACKBERRY-CURVE-9320-/261092227149?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cca4f384d

Arkadaşlar en baştaki klavyeli kılıflardan bulabilir miyiz İstanbul'da herhangi bir telefoncuda yoksa gümrük falan teferruatlı bir iş mi?
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Ana ekranda duvar kağıdı yaptığım fotoğrafı, tam ekranda görebiliyordum. Dün birşey yaptım yada oldu, ekranın sol tarafında 1cm lik siyah bir boşluk bıraktı. Neden olabilir?
  • isteyen varsa elimde sıfır 9320 var. kvk garantili, kutusu açılmamış.
  • Bende bir adet SATILIK açılmamış, ambalajında Blackberry Curve 9320 var. Kayıtlıdır. Fiyatı 400,- TL isteyenler özel mesaj atabilir.
  • 9320 kulakligi kulak ici mi yoksa klasik mi?ben urunu hepsiburada dan aldim ama resimdeki kulakici kulaklik gelmedi normal bisi cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambalajında hiç açılmamış blackberry 9320 satıyorum. ilgilenen varsa pm atabilir.
  • beyler bende 9320 var kulaklığı taktığım halde radyoyu bulamadım yardım eder misiniz ?
  • Blackberry almayı düşünüyordum ama bu radyoyu kullanamama olayını duyunca vazgeçtim. Telefonda radyo donanımı var ama yazılımında radyo desteği yok. Eskiden bazı mp3 çalarlarda radyo donanımı olmasına rağmen yazılımında radyo desteği yoktu. Merak edip araştırmıştım. İthalatçı firma TRT bandrol ücretini ödememek için cihazda radyo donanımı olmasına rağmen yazılıma radyoyu koymuyormuş. Benzer bir durum olabilir.
  • arkadaşlar merhaba ben size iki şey sormak istiyorum 9220 ile 9320 arasında ne fark var hangisini almamı neden önerirsiniz? birde arkadaşlar bu blackberryler de bis paketi olmadan internete giremiyor muyuz? örneğin; ben avea faturalı seç tarifesi kullanıyorum orda 10 lira sınırsız internet hakkım var yani bu 10 liralık sınırsız interneti alsam kullanamaz mıyım ben?
    lütfen yardımcı olun yakın zamanda almayı planlıyorum şimdide teşekkürler yardımlarınız için...
  • bende alıcam nasıl cihaz hemen çiziliyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.