Bildirim
Blackberry için acil...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bana blackbery ye yüklenebilen bi tane program gösterin o bile yeter..
blackbery için web browser ve msn programı arıyorum iki aydır, hala bi gelişme yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 27 Mayıs 2007; 19:57:57 > -
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr
bana blackbery ye yüklenebilen bi tane program gösterin o bile yeter..
blackbery için web browser ve msn programı arıyorum iki aydır, hala bi gelişme yok..
Abi boşuna mı yaptılar bu makinayı yaa? -
Bence siz o makinaları pocket pc ile değiştirin arkadaşlar. Eğer şirket vermediyse neden onları kullanıyorsunuz? Bizim şirketin server altyapısı blackberry üzerine kurulmuş, pocket pc için bir alt yapı yok. Ben buna rağmen pocket pc kullanıyorum. Turkcell'e sordunuzmu hiç? Bence sizde bu tarz bir şey kullansanız daha iyi olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar... -
http://www.verichat.com/verichat_bby/index.html
buraya bakılır, akabinde e-mule ile araştırılır. -
arkadaşlar benden de size bir adres ben tüm scriptlerimi ve pc programlarımı uzun zamandır warez olan shack.ru/forum dan çekiyordum şimdi de ppc yazılımlarımı alıyorum bu adresden msn live pro cracked ve diğer full oyunlar ve programlar var bu adresde bence bir göz atın ve inanın aradığınız yazılımların ½ sini bulacaksınız en azından
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X