Şimdi Ara

blackberry modelleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günlük ortalama 1 saat konuşma ve mail alışverişi ile en uzun şarj süresine sahip blacberry modeli hangisidir.hergün şarj problemi ile karşılaşmak istemiyorum min. 2 gün gitmeli.tabi öyle bir model var ise.
    blacberry kullanan arkadaşlar ortalama kullanım süreniz model ve şarj süreniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

9900 modeli hoşuma gitti fakat şarj süresi sıkıntılı sanırsam. 9780 ile karşılaştırıldığında dokunmatik oluşunun dışında kullanım avantajları ve dezavantajları nelerdir.

• 9800 kullanıyorum, telefonuma günde ortalama 25-30 mail geliyor diyebilirim. çok olmamakla beraber oyun oynuyorum ve fazlası ile BB Msg kullanıyorum. Şarjı 24 saat gidiyor diyebilirim.
  • 9780 kullanıyorum push mail özelliğini kullanmıyorum genellikle face,twitter ve app world 24 saat gdiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr-Trojan

9780 kullanıyorum push mail özelliğini kullanmıyorum genellikle face,twitter ve app world 24 saat gdiyor.

push mailin acık olması ne kadar etkiler şarj süresini ortalama 15-20 mail
  • Benim bildiğim,duyduğum şarj konusunda en iyi durumda olan model 9780 şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Benim bildiğim,duyduğum şarj konusunda en iyi durumda olan model 9780 şuan

Ben de torch olarak duydum hocam. Kendim de torch 9800 kullanıcısıyım, gerçekten iyi sarj konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Benim bildiğim,duyduğum şarj konusunda en iyi durumda olan model 9780 şuan

Ben de torch olarak duydum hocam. Kendim de torch 9800 kullanıcısıyım, gerçekten iyi sarj konusunda.

9780, şarj performansı olarak 9800'dan belirgin olarak daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.