Şimdi Ara

Blackberry'nin cesur ailesinin en yeni üyesi Bold 9780 lanse edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
15.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ymumuy

Iphone varken BB nin sözü bile edilmemeli.

Kime göre neye göre veya direk sana göre mi ? Söylede ona göre alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

Iphone varken BB nin sözü bile edilmemeli.

ben iphone varken bb in sözünü ettim, hatta sözünü etmekle kalmadım gittim biraz önce bb 9800 torch aldım
    iphone 3gs & iphone 4 & bb torch 9800 hepsi mevcut şu anda
    bunların hiçbirine çamur atmasın kimse hepsi de güzel ayrı ayrı ..
  • aynı cızırtı burda dönmesin bari. iphone ile bb karşılaştırması yapan adam cihazdan anlamayan adamdır. bb nin kulvarı farklı iphoneun farklı. bende iphone 4 kullansamda şu cihazı her çıkan telle yarıştırmaya gerek yok. Sidik yarışının cılkı çıktı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingProjects

Blackberry'nin yasaklanması gündemde. Şuan dinlenemeyen tek telefon. Firmadan şifrelerini istemişler fakat blackberry şifreleri göndermeyi kabul etmemiş. bu yüzden bir çok üstdüzey yönetici blackberry kullanıyor. Telefonu dinleyememek de t.c.'nin işine gelmediği için yasaklayabilirler :)

• bb yi 10 gündür kullanıyorum ama video oynatma nasıl nereden indirebilirim bilmiyorum fikri olan varmı??
  • Ben BlackBerrylerde en çok eskiden kullanılan top şeklindeki joystickten hoşlanıyordum onları da artık kaldırmışlar, sanırım uzun zamandır da yok.

Toplu hali
    Blackberry'nin cesur ailesinin en yeni üyesi Bold 9780 lanse edildi

Son hali
    Blackberry'nin cesur ailesinin en yeni üyesi Bold 9780 lanse edildi

• Telefonu inceleme şansım oldum fakat hiç hoşuma gitmedi. Diğer bbler daha güzel gözüküyor. Bu modele dokunmatik ekran gereksiz olmuş. Zaten telefon fazla kaldırmıyor menü geçişleri vs. yavaş. nokia 5800 'ın bile menü geçişleri daha hızlıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedontneed

Telefonu inceleme şansım oldum fakat hiç hoşuma gitmedi. Diğer bbler daha güzel gözüküyor. Bu modele dokunmatik ekran gereksiz olmuş. Zaten telefon fazla kaldırmıyor menü geçişleri vs. yavaş. nokia 5800 'ın bile menü geçişleri daha hızlıydı.

Sanırım karıstırdınız. Bu model de dokunmatik ekran yok. Sizin dediginiz telefon büyük ihtimalle Torch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingProjects

Blackberry'nin yasaklanması gündemde. Şuan dinlenemeyen tek telefon. Firmadan şifrelerini istemişler fakat blackberry şifreleri göndermeyi kabul etmemiş. bu yüzden bir çok üstdüzey yönetici blackberry kullanıyor. Telefonu dinleyememek de t.c.'nin işine gelmediği için yasaklayabilirler :)

zor yasaklarlar
  • hayalımdeki
  • kullanmadigim tlfn kalmadi burda tlfn cok ucuz ipon4 tlfn falan deyil hic begenmdeim htc de cok guzel bir tlfn suan samsung galaxsi 2 kullaniyorum bu sonu bb alicam ins bu ulkede herkes bundan kullaniyo
  • konu harbi hooort olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

kullanmadigim tlfn kalmadi burda tlfn cok ucuz ipon4 tlfn falan deyil hic begenmdeim htc de cok guzel bir tlfn suan samsung galaxsi 2 kullaniyorum bu sonu bb alicam ins bu ulkede herkes bundan kullaniyo

o ülke?
  • blackberry dinleniyor arkadaşlar .. dünyada tek dinleyemedikleri blackberry nin bbm denen mesenger servisi . kanada dısında tüm dünya dinleyemiyor okuyamıyor yazışmaları . çünkü şifresi sadece kanadada ve vermiyor ..ama telefonun kendisini kral fm müzik kanalını dinledikleri gibi oturup dinliyorlar :))))))))) ve bunu çokta yakından biliyorum :))))))
  • Performansindan gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

blackberry dinleniyor arkadaşlar .. dünyada tek dinleyemedikleri blackberry nin bbm denen mesenger servisi . kanada dısında tüm dünya dinleyemiyor okuyamıyor yazışmaları . çünkü şifresi sadece kanadada ve vermiyor ..ama telefonun kendisini kral fm müzik kanalını dinledikleri gibi oturup dinliyorlar :))))))))) ve bunu çokta yakından biliyorum :))))))

ciddimisin yahu bunu öğrendiğim iyi olsu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.