Şimdi Ara

Blackberry Passport İçin Navigasyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yılların alışkanlığından dolayı tekrardan birkaç aylık ara sonrası Blackberry Passpor modeline geçiş yaptım.

Sorunum şu Blackberry için özellikle İstanbul sınırları içerisinde beni üzmeyecek bir navigasyon arıyorum.

Düzgün ve seri çalışıp aradığım adresi bulduktan sonra farketmiyor Android veya Build for Blackberry olması.

Yukarıda yazdıklarım dışında bir de tek istediğim whatsapp gibi yerlerden gelen konumlara tıklandığı zamn navigasyon uygulamasına yönlendirip oradan adres tarif etsin o kadar.

Birçok kişi BB Maps'den çok memnun ama ben maalesef hiç başarılı bulmadım. O yüzden tavsiyelerde onu dışarıda tutarsanız sevinirim.

• Bir Passport kullanıcısı olarak, ve şirket aracı ile tüm gün İstanbul trafiğinde fink atan biri olarak, BlackBerry Maps ve Yandex.Navi ikilisi ile yolları buluyorum. Dediğiniz gibi, genel anlamda BlackBerry Maps'ten memnun olsam da, saçmaladığı zamanda oluyor. O zaman devreye Yandex giriyor.

WhatsApp konum için BlackBerry Maps entegrasyonu mevcut, fakat Yandex.Navi 'ye yönlendirme sanırım mevcut değil, yada ben bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maps.me olabilir fakat yandex'in yerini tutmaz cevrimdisinda iyi olsa wp'deki maps uygulamasida iyi sygic'de cok iyi bb'de sadece maps.me var deneyebilirsin bb maps bizim mahalleyi yanlis goruyor yollari yanlis goruyor bide aradigim yeri bulmuyor ince ayari yok yandex gibi bide 3006 hatasi verip duruyor ona guvenmemeni tavsiye ederim izmit'te ikamet ediyorum

• O zaman sıkıntı bende var sanırım ben de değil navigasyon olarak kullanmak Blackberry Maps doğru düzgün açılmıyor açılsa bile o açılana kadar gideceğim yere varıyorum falan bir ton sıkıntı. Yandex ise aşırı yavaş.

Şu an Google Haritalar kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ama onda da Google hesabı ile giriş yapamadığım için favorileri göremiyorum o da çok kullanışsız oluyor maalesef :(
  • benim bb10 ikinci telefon olarak kullanıyordum artık yedek telefon olarak yıllanır büyük ihtimalle app world mağazadan çok daha çok 3.parti paralı uygulamalarla dolu çok saçma bir durum bb10'un pazar payı baya düştü bb fişini çekti 2018'e kadar desteklenicek diyorlar fakat ben 10.3.4'ten bile ümitli değilim sadece güvenlik güncellemesi vericekler hiç bir geliştirme yapmayacaklar bunun anlamı bu iş buraya kadar b10'un sonu demek cihaza alıcı bulursanız elden çıkarın derim ben kendiminkini 500 tl'ye satıcam çok geç olmadan meraklısına z30'u bence sizde 1000 liraya elden çıkarın derim veren varsa verin eğer para problemeniz yok ise cihazı hatıra olarak saklayabilir siniz bende bütün 6 ve 7 serisi cihazlar ayrıca 8700g'den başlayan cihazlar mevcut duruyor hala çalışıyor mu bilmiyorum fakat miladı doldu artık paranız varsa priv tavsiye ederim fakat onun app'lerini başka android cihazlarda kullanabilirsiniz o fiyata çok daha iyi cihazlar var ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.

• 2017'de sanırım 1 tane BB10'lu telefon çıkaracaklar. Twitter'da paylaşımlarında hep PRIV vardı ama son 1 haftadır hep BB10 var. :) WhatsApp işini hallederlerse ben de iPhone'u satıp alacağım yeniden.

• bb10'lu telefon cikarmayacaklar 2016'dan itibaren guvenlik guncellestirmeleriyle birlikte 2017 yilinda platform terk edilmis olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.