Şimdi Ara

BlackBerry Passport resmiyet kazandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Batarya tebrik edilesi

• batarya kapasitesi gerçekten iyi ancak epey süre z10 kullandığımdan biliyorum,blackberry şarj düşmanı.gereklilik olduğundan dolayıda böyle bir yönteme gidilmiş olabilir.Tasarımsa hem özgün hem kullanışlı duruyor.

• işlemci 801 arkadaşlar , buda the verge in incleme videosu , cihaz gercekten malzeme kalitesini videoda bile belli ediyor , z10 kullandım yağ gibiydi , video da aynu şekilde .

• quote:

Orijinalden alıntı: armanatilgan

Blackberrynin ilacı android bence.

Hayatınızda BlackBerry 10 kullandınız mı bu yorumu yapıyorsunuz? BlackBerry os10 zaten android uygulamaları direkt marketinden kurup çalıştırabiliyor. Android ile kıyaslanamayacak kadar hızlı, kullanışlı ve stabil üstelik.. bir adam BlackBerry os10 kullanıp android e dönüyorsa problem BlackBerry de değil kendisindedir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Şu telefonu başka bir marka android tabanlı çıkarsa tadından yenmezdi. Telefon android kullanıcıları arasında belli bir zümreye hitap ederdi ama blackberry os olunca olmuyor başkan.

Hayatında hiç BlackBerry os10 kullandın mı? Kullanmadıysan ki kullansan bu yorunu yapmazdın denemeni tavsiye ederim. Ondan sonra bir daha android in yüzüne bakıyormusun bakalım...

• Geç bunları blackberry

• Güzel telefon da işletim sistemi biraz korkutuyor. Acaba son android uygulamaları ve oyunlarını görebilecek miyiz?

• Gerçekten çok iyi.Blackberry nin efsanenin geri dönüşünü heyecanla bekliyorum. Umarım fiyatlarını artık ülkemizde uygun tutarlar. Androidin hantallığı, iosun kısıtlamaları, windowsun kutularından sonra başka birşeyler lazım artık bu piyasaya.

• BlackBerry Passport resmiyet kazandı

en az bu kadar kullanışsız bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Şu telefonu başka bir marka android tabanlı çıkarsa tadından yenmezdi. Telefon android kullanıcıları arasında belli bir zümreye hitap ederdi ama blackberry os olunca olmuyor başkan.

Hayatında hiç BlackBerry os10 kullandın mı? Kullanmadıysan ki kullansan bu yorunu yapmazdın denemeni tavsiye ederim. Ondan sonra bir daha android in yüzüne bakıyormusun bakalım...

Kullandım. Bir Android değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

s805 çıkmışken s800 hangi devirde kalmış. (troll alert)

Direksiyonda e s e k varsa kaputun altında kaç beygir olduğunun önemi yok.. android ile BlackBerry os u karıştırmayın. Aynı donanımda Windows 7 ile Windows Vista arasındaki farktan daha bariz fark var performans konusunda.

BB OS 10 'u bilmiyor ki.

Z30 alacağım inşallah.
  • çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum iphone 5 sarj süresi artık sıkıntı yaratıyor.İphone 6 hiç tatmin edici olmadı en azından ekranı 4inç de bırakmaları gerekiyordu.
  • Farklı tasarım isteyenler buraya buyursun.
    Batarya konusunda mükemmel bir cihaz yapmışlar.
    Bb cihazları çok güvenlidir. Her türlü maddi işinizi hiç çekinmeden yapabilirsiniz.
    Tamamen iş dünyasına hitap eden bir telefon.
    Bazı özellikleri gerçekten güzel. Klavye üzerine çok çalışmışlar.
    Bana hitap eden bir telefon değil ancak piyasada fark yaratabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu bilmem ama blackberry z30 dan nefret attim. Aldığıma bin pişmanımm

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

bu telefonu bilmem ama blackberry z30 dan nefret attim. Aldığıma bin pişmanımm

hayırdır hocam ne gibi sorunları var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luftfahrttechnik

quote:

hocam ekran kırıldı.dokunmatik çalışıyor sıkıntı yok ama 1 tane servisde ekranı yok istanbul da. sakın yere düşürmeyin ekran çok hassas anında gidiyor
  • quote:

quote:

quote:

hocam ekran kırıldı.dokunmatik çalışıyor sıkıntı yok ama 1 tane servisde ekranı yok istanbul da. sakın yere düşürmeyin ekran çok hassas anında gidiyor

Bazen kendi kendine rehberden arama yapıyor,biri arıyor beni aramışsnız diyor. Sonra ytelefonu açıp kapatınca çagrı geçmişi ile kişileri yüklemesi 7-8 dk yı buluyor. onun dışında bişey yok.şarz iyi ve akıcı bi tel.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşın atrix inin ekranı bozuldu geçen sene yolladı servise 1 yıl bekledi. Ekran yokmuş diye beklettiler. 1 yıl sonunda tüketici hakem heyeti kararıyla parasını geri aldı. Öyle durumlarda ali baba dan ekran satın alıp kendiniz veya bir telefoncuya taktırmanız daha mantıklı zaten garanti dışı kalıyor. Ekranın üzerine de temperli ekran koruyucu takın daha sağlam oluyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.