Şimdi Ara

Blackberry Passport Silver Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry Passport modelinin at&t versiyonundan sonra şimdi de Silver Edition adında Blackberry Passport a küçük değişiklikler ekleyerek yeni bir model piyasaya sundu . Artık telefonlarda da tıpkı araçlarda olduğu gibi makyaj zamanı .. Silver modelinin bana kalırsa görüntüsü yeter fazlasıyla şık olmuş . Blackberry sağlam adımlarla Blackberry 10 versiyonuyla tamamen yenilenerek düştüğü yarıştan bir hak daha kazandı .
     Blackberry Passport Silver Edition Blackberry Passport Silver Edition Blackberry Passport Silver Edition Blackberry Passport Silver Edition

• Bu cihaz bakalım türkiye 'ye gelecek mi.. Merakla beklemekteyim ama sonu hüsran olacağı kesin..
  • atomlife A kullanıcısına yanıt
    Cihaz muhtemelen türkiyeye gelmeyecek . Blackberry uzun zamandır Türkiyeden piyasasını çekti . İnternette bazı mağazalar kendi garanti bünyesinde getirecektir.
  • BlackBerry mi kaldı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Evet biraz geride olsa da Blackberry kaldı . Şuan çok sağlam adımlarla ilerliyor tek eksiği uygulama marketi onu da android platformunda ki uygulamaları çalıştırabilme özelliği eklendi apk dosyaları açılabiliyor . bu süre zarfında blackberry kendi mağazasını geliştirmeye devam edicek .
  • Poyais P kullanıcısına yanıt
    İnşallah
    Böyle bir efsanenin yok olmasına en az sizin kadar üzülürüm ben de

Marka kalitesi anlamında İphone la kafa kafaya giden bir markayken Fiziksel klayve ve sistem değişikliğinde sabit kalarak kendini geride bıraksada akıllı adımlar atıyor blackberry . Bende Passport kullanıcısıyım sorularınız olursa cevaplayabilirim
    Bulmuşken sorayım tabi
    Nereden aldınız ve fiyatını hak ediyor mu ile başlayayım. İsterseniz özele geçelim ordan daha rahat sorabilirim :)

Hocam ben sana soracağın her soruyu bir ihtimal anlatayım insanlarda faydalansın . Telefonu internet üzerinden gittigidiyor mağazalarından biri olan cepport mağazasından aldım . Şuan aile bünyesinde hem beyazı hemde siyahı var kullanıyorum . Ben aldığım da 2049 tl idi ve Türkiyeye geliş fiyatları arasından en uygunu bu seçenek olduğundan ve daha önce de cepport tan htc one m8 almış olmamdan dolayı güvenilir bir şekilde sipariş verdim . telefon iki günde geldi bu arada . Öncelikle ağırlık olarak çok ağır bir telefon metal kasasına ve 3500mah piline veriyorum bu ağırlığı . Telefon kesinlikle çok sağlam an yüzeyinde bulunan metal kasası telefonun içine doğru bir 2 cm var bu sebepten düştüğünde neredeyse cizilmiyor bile . öyle sağlam yapmışlar ki hiçbir ezilme yok . Telefonda yazılım anlamında eksikler var . Sistem genel anlamda stabil çalışıyor olsa da bazen hiç beklemediğiniz bir yerde donanımsal bir sorun gösterebiliyor . tabi bunlar geçiçi yani sistem çok yeni olduğu için telefona entegresinde sorunlar olması normal . birde yazılımsal anlamda iyi bir yanını söylemek gerekirse androidten cok daha az ram yiyen cok daha sade stabil bir sistem yapmışlar biraz da ios kafası yaşamışlar diyebilirim . zaten hergeçen gün güncelleme geliyor ve birşeyler ekleniyor . Pil konusunda halkulade iyi bir telefon bir günden fazlasını rahatça çıkarabiliyorsunuz . Uygulama marketi konusunda her geçen gün yeni gelen şeyler görüyorum . örneğin aspahlt 8 blackberry world e geldi . sorunsuz bir şekilde oynanıyorda . Yani telefonun çok ağır bir görüntüsü var uzaktan dahi hissedebiliyorsunuz buınu . ses konusunda one m8 e bile taş çıkartabilir diyebilirim zaten kocaman ıkı tane çift hoparlör mevcut . Klavyesi alıştığın zaman aşık olacağın cinsten ve elinizin altında yağ gibi kayıyor fiziksel klavyesinden dolayı hiç pişmanlık duymadım . Şimdi gelelim telefonla ilgili sorunlarıma . Telefonun şarj girişi her telefonda olabileceği gibi temassızlık başladı ve sanırım bir süre sonra hiç şarj etmeyecek . Esrarengiz bir şekilde blackberry logosunun içinden bir parça düştü ve en çokta buna üzüldüm . Isınma porblemi de çağımızın sorunu zaten . Eğer aklıma gelmeyen bir şey varsa sor bu arada

Kamerasını sorayım bi
    Bi de baya büyük bi telefon, elde nasıl duruyor :)

Kamera performansında sorun duyduğum bir konu var bazen netleme problemi yaşıyor yazılım kaynaklı olabilir . İlk aldıgımda bu ne kadar geniş bir telefon desemde alışkanlık oldu artık . Ellerim büyük olduğundan elimde abes durmuyor açıkcası 1.95 falan olmalıyım 90 kiloyum iri yarı bir adamın iri yarı telefonu olmalı Ya garantiye göndericem zaten telefonu özellikle arka logo daki blackberry ambleminden parça düşmesi çok üzdü beni .
    Kamera eksik kaldı . 13 Megapixel ve oıs oldugu söyleniyor ama pek verim aldığım söylenemez . Onun dışıda kameranın performansı çok güzel kare çekmek ayrı bir tat
    Sizde normal telefon gibi duruyormuş o zaman :)
    İnşallah çözersiniz probleminizi..
    Peki telefonu tavsiye eder misiniz? Yani o bütçeye başka telefonlara mı bakmalıyım yoksa Passport önerir misiniz?

Hocam telefondan ne beklediğiniz çok önemli ben sonuna kadar hakketiğini düşünüyorum aklım bu silver modelinde kaldı aşık oldum denebilir garantiden geldikten sonra düzgün gelirse satıp silver alabilirim
    Anladım hocam, teşekkürler

ne demek hocam sorunuz olduğu takdir de kafanıza takılan bir şey varsa aklınıza geldikçe sorun yardımcı olmaya çalışırım . Uzun süredir kullanıyorum telefonu ama silver kafamı çok çeldi
    Siz de sağolun.
    Umarım yüksek bi meblaya satıp Silveri alabilirsiniz :)

Satması biraz sıkıntı olacak sanırım ama bulunur bir alıcısı . Bu sene içerisinde üç telefon aldım denebilir evde çöplük olmasını istemiyorum satılması daha doğru olacak silver aldıgımda genel bir inceleme yaparım inşallah
    İnşallah merakla bekliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.