Şimdi Ara

Blackberry Torch 9800 ile Takaslık Samsung Galaxy S3 Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den Aldığım telefonun ne kadar temiz olduğunu resimlerden anlayabilirsiniz..

1 yıl kullandıktan sonra garantiye gönderdim. Blackberry'de tamir olayı olmadığı için sıfırıyla değişim verdiler, yeni cihaz geldi 11 aydır kullanıyorum, sıfır kadar temiz. Öğretmen olduğum için kullanmaya vaktim bile olmuyor.

Ekranında ve tuş takımında hala şeffaf koruması duruyor yeni cihaz o şekilde geldi elime..

KVK'dan değişim yapıldığına dair belge resimlerde mevcut yeni IMEI nosu vs yazıyor..

Yanında Tüm Aksesuarları, Orjinal Şarj aleti, Orjinal Kulaklığı, Temizleme Bezine kadar herşeyi mevcut.. Ayrıca 75 TL'ye aldığımOrjinal Blackberry Uyku Moduna geçiren Kılıfını da Hediye Ediyorum..

Mantıklı Takas Tekliflerinize Açığım özellikle Samsung Galaxy S2, S3 ve S3 Mini olabilir. Diğer teklifleriniz de değerlendirilir.

İzmir içi olursa iyi olur özellikle takas için.. Diğer durumlarda kargo masrafına karışmam..

Pazarlık Sünnettir her türlü yaparız.. Takasta altı üstü konuşulur hallederiz orta yolu buluruz yeterki cihazınız temiz olsun..

Fiyat: 450

Takasta Fiyat 550 TL..

şimdilik fotolar için:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-cok-temiz-sifir-gibi-kvk-blackberry-torch-9800-acil-takasli-119263738/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.