Şimdi Ara

BlackBerry torch 9800 sim kilit sorunu turkcell(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu turkcellden aldım simdi yurtdısına cıkcam sim kilit yapmam gerekiyor , türksel bayisine gittim kvk yı arayın dediler kvk yı aradım bu imei bizde kayıtlı değil diyorlar , bulundugum ilde kvk servisi yok , elimde kapı gibi faturam var . Sim kilit kodu işini nasıl hallederim ? pc üzerinden falan usb kabloyla falan kırılır mı

• yok mu yardımcı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olur mu bilmem ama bende Turkcell'den alınma Blackberry 8820 vardı. Eski bir model.. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, blackberry sim kilit kodumu öğrenmek istiyorum dedim. Sizi cihaz uzmanımıza aktarıyorum dedi; aktardığı kişi imei numarasını sordu. Söyledim; direk verdi şifreyi..

Bence bir deneyin, kolay gelsin..

Not: Yaklaşık 1 hafta önce oldu bu olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoliceOfficer -- 19 Mart 2013; 8:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoliceOfficer

aynı olur mu bilmem ama bende Turkcell'den alınma Blackberry 8820 vardı. Eski bir model.. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, blackberry sim kilit kodumu öğrenmek istiyorum dedim. Sizi cihaz uzmanımıza aktarıyorum dedi; aktardığı kişi imei numarasını sordu. Söyledim; direk verdi şifreyi..

Bence bir deneyin, kolay gelsin..

Not: Yaklaşık 1 hafta önce oldu bu olay..

denedımde sızın sıfre yok bızde dedıler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala bi çözüm bulamadım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.