Şimdi Ara

BLACKBERRY VE 4.5G (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :-)
    Bu mesaja eklenen görseller:

BLACKBERRY VE 4.5G BLACKBERRY VE 4.5G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Z30 için frekanslar:

NETWORK BANDS

Quad band LTE 3, 7, 8, 20 (1800/2600/800/900 MHz)

Quad band HPSA/UMTS 1, 2, 5, 6, 8 (2100/1900/850/800/900 MHz)

Quad band GSM/GPRS/EDGE 2, 3, 5, 8 (1900/1800/850/900 MHz)

WI-FI®

802.11a/b/g/n 2.4/5GHz

4G Mobile Hotspot

http://ca.blackberry.com/smartphones/blackberry-z30/specifications.html

Bir bilen konuşunca kulak verin.

Kardeş senin cihaz "sta 100-5" kanada ve amerikaya özel, sıkıntı burada. Türkiyeden alınanların %99.9'u sta 100-2. Mesele anlaşıldı.

BLACKBERRY VE 4.5G

• Bende ona bakıyordum tamda netten teşekkürler yinede, servisi felan varmıdır türkiyede bu blackberrynin ,bana yardımcı olabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 4 Nisan 2016; 9:53:12 >
    Yok sana bu konuda kimse yardım edemez Turkcell in 4g için 2600 MHz frekansında yayın yaptığı noktalarda 4gye geçer cihaz ancak teknik olarak. Pratikte işin zor.

• Valla Blackberry Türkiye ye felan mail felan attım, facebook dan da yazdım hayırlısı bakalım
    Edıt : BlackBerry Türkiye
    Merhaba
    Malesef yurtdışı telefonlarına destek veremiyoruz
    İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 4 Nisan 2016; 11:04:24 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Voice over lte?
    4G-Ses/Veri

BLACKBERRY VE 4.5G

• Bende 20 mbit down 25 mbit upload hızı var.

Hoşgeldin 3G
  • Bende de bu şekilde yazıyor ama dediğim olay ağlar ve bağladılar sayfasında ıms durumu veya gelişmiş lte servisleri diye bir yer olması lazım, yabancı forumlarda volte için bunu aktıflestırın diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ve ne tür için dedikleri de önemli. Avrupa-amerika uzun zamandır kullanıyor 4g. onlar sancılarını ve yeniliklerini çok önce yaşadılar, biz gelişmiş ve oturmuş versiyonunu kullanıyoruz. Daha sonradan aradığımız menü kalkmış ve bu şekilde default halde olabilir. Gibi gibi vs. Ha daha gelişmiş bir volte desteği için bizim cihaz uygun değil bir s7 kadar gibi mesela. Her neyse iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 5 Nisan 2016; 13:14:33 >
  • tamam teşekkürler herşey için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 9 Nisan 2016; 20:00:40 >
  • Bende Q10 varken 4.5g destekliyordu, mesaj atıp uyumlu mesajı gelmişti ve sim kartımı da değiştirmiştim. Passport veya Classic'te de vardır 4.5g.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Bende de bu şekilde yazıyor ama dediğim olay ağlar ve bağladılar sayfasında ıms durumu veya gelişmiş lte servisleri diye bir yer olması lazım, yabancı forumlarda volte için bunu aktıflestırın diyorlar.

Sanırım çözdüm gibi

BLACKBERRY VE 4.5G

• Merabalar hoc hoc blackber Passport sılver bulamıyorum sebekemde 4 g yazıyor fakat ınterne. Hızımd . Değişiklik olmadı turktelek cihazın desteklemedını soluyo napmam gerek yar olurmusunuz B BlackBerry dısınd ci kulanamam

• Blackberr Passport sılver kulanıcısıyım 4 g olmasına rağmen internet hızım değişmedi turktelekom uyuml olmadığını soluyor cihazın napmalım yardım olurmusunuz aceba

• Blackberry tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende de bu şekilde yazıyor ama dediğim olay ağlar ve bağladılar sayfasında ıms durumu veya gelişmiş lte servisleri diye bir yer olması lazım, yabancı forumlarda volte için bunu aktıflestırın diyorlar.

Volte ne hocam? Niye bu kadar onemsiyorsunuz? Voice over LTE demek biliyorum da ne ise yariyor yani?

• Zuko kullanıcısına yanıt
    4,5 şebekesi üzerinden sesli ve görüntülü görüşme, internet kotasından gitmiyor dakika paketini kullanıyor.

• quote:

4,5 şebekesi üzerinden sesli ve görüntülü görüşme, internet kotasından gitmiyor dakika paketini kullanıyor.

E 4G'nin sadece internet teknolojisi olmadığını biliyoruz. 3G'ye geçince de ses ve görüntü 3G üzerinden aktarılmaya başlanmıştı, 4G'de de öyle. Sizin sıkıntınız nedir onu anlamadım, sadece interneti mi 4G olarak kullanabiliyorsunuz, normal şebekeyi 4G üzerinden kullanamıyor musunuz?

Benim yurtdışından gelen ve Türkiye frekanslarıyla uyumlu olmayan Q10'um ile yakınımın LG Discovery'si ile telefon görüşmesi yaparken ekranda HD simgesi beliriyordu, 4G gelmeden önce de bu böyleydi. Bu, bu anlama gelmiyor mu?
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    4g interneti kullanıyorum sorun yok, telefonum volte desteklemesine rağmen avea desteklemiyor diyor. hd voice başka birşey, o 3g şebekesi üzerinden yapılıyor. Şu an birçok telefonda normal şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok, internet kotanızı harcıyor. volte'de ise yüksek kaliteli hem ses, hem de görüntülü konuşma dakika paketiniz üzerinden yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 22 Nisan 2016; 8:38:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.