Şimdi Ara

BlackBerry yeni bir Porsche tasarımına hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoruma Bak Yaa. Neymiş BB10 Kullansak Oturup Ağlarmışız Çok Stabilmiş. BB10 Kullanmıyorum Hem Çok Memnunum Hemde Gördüğüm Kadarıyla BB Oturup Ağlıyor Gibi Görünüyor Buradan Bakınca. Bir Firma Batmak İçin Bu Kadar Uğraşmaz. Bazen Ciddi Ciddi DÜşünüyorum Acaba Batsalar Biryerlerden Tazminat Falan mı Alacaklar Dİye. İnsan Biraz Tasarlamak Nedir Üstünde Kafa Yorar. Tek Başarabildikleri Menü Tuşu. Başkada Birşey Yok.
    Porsche nin Yerinde Olsam Markayı Kirletiyorsunuz Diye Ortaklıktan Vazgeçerdim. Fiyatı da Ayrı Bir Konu Tabi 2000$. Alacaksın 3-4 Tane S4 Vereceksin Bunların Eline Sizin Bir Telefon Fiyatına Bakın iz Neler Aldık Diye.

• hem android hem blackberry (halen) kullanan biri olarak söylüyorum. blackberry pişmanlıktır.... blackberry yazılımın üstüne bişey koyamadıktan sonra ne üretse faydasız...

• buna porsche demişler ama bu bildiğin htc olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

BB bıraksın bu işi artık, inat etmesin.

Edit: Yorumları okudum da şunu eklemekte fayda görüyorum; yukarıdaki yorumum tasarım ve fiyat konusundadır.

BlackBerry qnx işletim sistemini satın aldı. Her nekadar artık telefonlarında bu sistem ile iyileştirme yapsa da artık telefonu ikinci plana attılar. Bunu ceo su söyledi. Daha çok sunucu sistemleri ve gömülü sistemlere ( araba işletim sistemleri gibi) yöneldiler. Başarılı da gidiyorlar. Artık mercedes de dahil birçok ünlü firma qnx kullanıyor. O yüzden telefon satılırsa satılır mantığındalar. Sürümden kazanma yerine azıcık aşım kaygısız başım mantığındalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

hem android hem blackberry (halen) kullanan biri olarak söylüyorum. blackberry pişmanlıktır.... blackberry yazılımın üstüne bişey koyamadıktan sonra ne üretse faydasız...

Hangi BlackBerry yi kullanıyorsun os 7 mi os 10 mu? Os 10 sa şaşarım os7 ise yorumuna gülerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

hem android hem blackberry (halen) kullanan biri olarak söylüyorum. blackberry pişmanlıktır.... blackberry yazılımın üstüne bişey koyamadıktan sonra ne üretse faydasız...

Hangi BlackBerry yi kullanıyorsun os 7 mi os 10 mu? Os 10 sa şaşarım os7 ise yorumuna gülerim...

Bence curve 8520 kullaniyor

• Blackberry iyi değil

• BlackBerry bu dizayna ve bu fiyata telefon satmaya devam ederse %0,01' in altına düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoiler_

Blackberry iyi değil

Hangi bakımdan? Z10 un fiyatı 800 civarı koy one m8 in yanına bak performanslarına. Veya kullandığın telefonda iphone5 dahil aç bakalım arka arkaya 45 tane uygulamada görelim. 50 tane uygulama açtım telefon yavaşlamadı bile. Bir android telefona 50 tane uygulama yükleyin açmayı bırakın sadece yükleyin rehbere girebiliyor musunuz?

• quote:

quote:

Blackberry iyi değil

Hangi bakımdan? Z10 un fiyatı 800 civarı koy one m8 in yanına bak performanslarına. Veya kullandığın telefonda iphone5 dahil aç bakalım arka arkaya 45 tane uygulamada görelim. 50 tane uygulama açtım telefon yavaşlamadı bile. Bir android telefona 50 tane uygulama yükleyin açmayı bırakın sadece yükleyin rehbere girebiliyor musunuz?

İşletim sisteminden kaybediyor

• quote:

quote:

quote:

Blackberry iyi değil

BlackBerry os 10 kullandınız mı hiç?

• Soldaki guzelde para yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.000$
    208.000¥
    1.200£
    4.350₺

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

BB bıraksın bu işi artık, inat etmesin.

Edit: Yorumları okudum da şunu eklemekte fayda görüyorum; yukarıdaki yorumum tasarım ve fiyat konusundadır.

BlackBerry qnx işletim sistemini satın aldı. Her nekadar artık telefonlarında bu sistem ile iyileştirme yapsa da artık telefonu ikinci plana attılar. Bunu ceo su söyledi. Daha çok sunucu sistemleri ve gömülü sistemlere ( araba işletim sistemleri gibi) yöneldiler. Başarılı da gidiyorlar. Artık mercedes de dahil birçok ünlü firma qnx kullanıyor. O yüzden telefon satılırsa satılır mantığındalar. Sürümden kazanma yerine azıcık aşım kaygısız başım mantığındalar...

Bilgi için teşekkürler. Bilmiyordum.

• Yine 5000 gibi saçma bir fiyata satmaya kalkarlarsa nah satarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Bb 10 hiç kullanmamış ama bir ton olumsuz yorum yapmış vay arkadaş ya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Blackberry iyi değil

BlackBerry os 10 kullandınız mı hiç?

Kardeşim saçmalama android vs Apple iOS ta olan çoğu oyun yok ve hızı çok kötü bana dandik telefonları savunma konuyu kapat

• Spoiler_ kullanıcısına yanıt
    Sen anlaşılan bb10 kullanmamıssın kullanmadıgın bir seyı neye göre kotuluyorsun neye göre dandik diyorsun çok pratik ve stabil olduğu için mi yoksa İKİ marketı olan yanı Android uygulamalarını ve oyunlarını da yukleyebıldıgımız ıcın mi yoksa en hızlı tarayıcıya sahip olduğu için mi hızı çok kötü sacmalayan sensin neden mı kullanmadıgın bir şeye yorum yaptığın ıcın acaba İşletim sistemleri cogalsa firefox ve jolla da yaygınlassa ubuntu tızen da çıksa biz tüketicinin faydasına olmazmı sence

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

Sen anlaşılan bb10 kullanmamıssın kullanmadıgın bir seyı neye göre kotuluyorsun neye göre dandik diyorsun çok pratik ve stabil olduğu için mi yoksa İKİ marketı olan yanı Android uygulamalarını ve oyunlarını da yukleyebıldıgımız ıcın mi yoksa en hızlı tarayıcıya sahip olduğu için mi hızı çok kötü sacmalayan sensin neden mı kullanmadıgın bir şeye yorum yaptığın ıcın acaba İşletim sistemleri cogalsa firefox ve jolla da yaygınlassa ubuntu tızen da çıksa biz tüketicinin faydasına olmazmı sence

Kullanan arkadaşım var bende inceledim bi özelliği yok arkadaşımda memnun değil bana blackberryi savunmayın kullanıyorsanızda kendinize konuyu kapatın

• Spoiler_ kullanıcısına yanıt
    Ah bizim türk İnsanı ne olacak böyle acaba arkadaşın memnun olsa nasıl yorum yapacaktın merak ediyorum hep baskalarına göre hayatı yaşıyoruz neyse sen gelip burda blackberry kotulersen bizde savunuruz belki denemek kullanmak İsteyen bırılerı olacak senın gıbı kullanmayıp ta kotulersen O bırılerı şüphe olmayacak mı biz bu İşletim sisteminin ıyı olduğunu söylüyoruz çünkü kullanıyoruz bırılerı deneyecek se kötü kusurlarını da söylerim ama bilmediğim bir şey hakkındada yorum yapmam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.