bb mecbur androide geçmek zorunda. yoksa sonu nokia gibi olur. gururu kendini bitirir.
değil hocam suan bile çoğu iş adaminin favorisi blackberry os sadece kendi açinizdan bakmayin olaya
olaya kendi açımdan baktığım yoktur. bande arasıra bb'mi alsam diyorum gün boyu sık mesajlaşma email takipleri; ajanda; not defteri kullanırım. ama yinede kararımı androidden (htc chacha) yana kullanıyorum. şuan telefon tamirde. haliyle de bblere tekrar göz atıyorum. androidde qwerty klavyeli telefon sayısı çok az çünkü. ayrıca hala ortadirek sınıfı NOKİA kullanır.
htc cha cha nin sarjı asiri derece az gidiyor diyorlar ?
bu arada hocam şimdi kullanıcan kullanıcıya fark var sonucta bb alicak insan iş hayati için aliyor direk maıllerin düsmesi . kalitesi . bbm vs gibi seyler için. şimdi bile 12 13 yasindaki cocuklarin elinde bb 8520 var sen buna android koysan elit bilir kullanıcı kesimden ziyada dahada ele dusuruceksin markayi ve coluk cocugun elinde gezicek demekki adamlar bunu istemiyor ayriyetten imkansiz yani android olmaz
chacha'nın çok sarj tükettiği doğru. bunu task-killer programları ile çözmeye çalışıyoruz. siz BB kullanıyorsuz galiba? önbellek yetersizliği ve batarya konusunda bilgilendirme yapabilirmisiniz.?
bazi bazi dönemler bb kullanıyorum dediginiz gibi her zaman olmasada. önbellek yetersizligini suan daha hiç bir bb de yasamadım o yuzden dolayi nasıl birsey oldugunu bilemiyecegim ama batarya konusuna bakarsaniz benim gibi biri için bile 2 gün gidiyordu ama buna gun boyu 3g ve wifi de 5 6 saat gezinti mesajlasma whatsapp ve arama eklerseniz 1 günü cıkartirsiniz anca
önbellek yetersizliği androide özgü birşey aslında. 250mb ram olunca haliyle bir yerden sonra bellek doluyor sık sık ön bellek uyarısı veriyor. bu aradahttp://appworld.blackberry.com/webstore/? sitesine göz attım sayfa açılamadı bende. bb uygulamalarını indireceğimiz başka bir kaynak varmıdır? teşekkür ederim iyi geceler
öyle bir sorun oldugunda kirar atarim o ne öyle dalga gecer gibi hiç sevmem telefonda en ayar oldugum seylerden biri durmadan hata vermesi ve saniyelikte olsa 3 4 sn donmasi telefonun anında soguyorum açikçasi ben cihazin içindeki appworld app'sindan indiriyorum hocam ne yalan söyliyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme