Şimdi Ara

Blackberry z10 alınırmı acilll (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Z10 alınmaz ama o fiyatlarda xperia sp alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia sp ile ilgili eksisozlukde ozellikle son entry'ler de baya sikayet etmisler.

https://eksisozluk.com/sony-xperia-sp--3750032?p=6

• Vallahi iki market bir arada kullanılıyorsa ve ünlü uygulamalar stabil çalışıyorsa ve tel akıcıysa direk SP den vazgeçip Z10 alırım.

• merhaba arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır z10 kullanıyorum almadan önce herkes kötüledi telefonu ama iyi ki almışım çok güzel telefon android uygulamalarının bir çoğunu çalıştırdığı için uygulamada ahım şahım bir sıkıntı çekmezsin kamerası yeterli özellikle gündüz video çekimleri bir harika eksi yönleri cihaz çok ısınıyor şarj durumu kötü günü bitirmiyor eğer sık kullanırsan artıları tarayıcısı hızlı ram kullanımı çok iyi hiç bir zaman ram sıkıntısı çekmiyorsun alıştıktan sonra kullanımı gayet iyi blacberry link programını bilgisayara kurduysan kablo derdiyle uğrasmıyorsun aynı ağa bağladığında otomatik senkronize ediyor görüntüsü çok karizma klavyesine alışınca yazmak çok hızlı video çözünürlüğünde düşüş var az biraz ama fikir vermesi açısından

Blackberry z10 alınırmı acilll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmessenger -- 16 Ağustos 2014; 2:38:33 >

• herkese merhaba, önümüzdeki ay içinde nasip olursa ilk akıllı telefonumu alacam,

Z10 ve i9190 (samsung) arasında kaldım. Fiyatlar çok yakın ama benim için kolay kullanılan ve 3-4 sene sorunsuz çalışacak bir telefon gerekli.

düşüncelerinizi okumak isterim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Z10 al pişman olmazsın vodafone kamupanya da 699 tl

ben bulamadım, bu 699 lık fiyatı. bittimi acaba ?

hepsiburada.com da 799 TL
  • Kampanya bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.