Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1085 tl den satın aldım siyah renk. Yarın gümrükten gelecek ve kargolayacaklarmış. 2 yıl garantili ve faturalı direkt ithalatçıdan.. 200 tane getirtmişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender88

Ürünü bugün kargoya vermisler Yarin elimde olur herhalde

Hocam hepsiburadadan aldığım cihaz elime ulaştı. Gayet güzel sıkıntısız. Jelatinli falan kutusunda.
  • önceden türkiyede yoktu değerliydi bi değeri vardı z30 un. şimdi sırf gösteriş için alıp alışamayıp çok zararına satıyorlar fiyatı öldürüyorlar değeride kalmıyor. umarım öyle olmaz.ben yurtdışından aldım 1000 liraya yakın geldi türkiyede 1100 liraya garantilisini satıyorlar , daha pasaportuma kaydetmedim kaydetsem tam türkiye fiyatına denk geliyor o zaman.hatamı ettik ne yaptık dışarıdan almakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 17 Şubat 2015; 17:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

1085 tl den satın aldım siyah renk. Yarın gümrükten gelecek ve kargolayacaklarmış. 2 yıl garantili ve faturalı direkt ithalatçıdan.. 200 tane getirtmişler...

Siz direk firmayla bağlantıya geçiptemi sipariş verdiniz çünkü arada 200 tl ilk bir fiyat farkı var

• quote:

Orijinalden alıntı: chimarea

quote:

Hocam hepsiburadadan aldığım cihaz elime ulaştı. Gayet güzel sıkıntısız. Jelatinli falan kutusunda.

Benimkinde Yarin Öğlen elimde olur herhalde bakalım alisabilecrkmiyiz telefona

• quote:

quote:

quote:

Cihaz güzel cihaz, 1 haftada tamamen alışırsınız. Android' ten geçtiyseniz eminim ki size ilaç gibi gelecektir, şayet bana öyle geldi. Şimdiden hayırlı olsun.

• Z30'da Z10'larda ki gibi STL100-1 STL100-2 muhabbeti var mı? Yoksa bunlar şu an için tek mi? Yurt içi ve yurt dışından alan arkadaşların model numaraları aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Z30'da Z10'larda ki gibi STL100-1 STL100-2 muhabbeti var mı? Yoksa bunlar şu an için tek mi? Yurt içi ve yurt dışından alan arkadaşların model numaraları aynı mı?

z30 un stl100-1 yok .100 2 den 100-5 e kadar var.hepside avrupa standartı işlemciye sahip olup 4g destlemektedir türkiyedeki ve bazı avrupa bölgesindekiler hep 100-2 modeli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 17 Şubat 2015; 20:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

quote:

quote:

quote:

Cihaz güzel cihaz, 1 haftada tamamen alışırsınız. Android' ten geçtiyseniz eminim ki size ilaç gibi gelecektir, şayet bana öyle geldi. Şimdiden hayırlı olsun.

iOS fan geciyorum Android sevmiyorum iOS de çok Pahalı ondan dolayı bunu aldım herhalde 2-3 yıl beni götürür bu telefon düye dusunuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

1085 tl den satın aldım siyah renk. Yarın gümrükten gelecek ve kargolayacaklarmış. 2 yıl garantili ve faturalı direkt ithalatçıdan.. 200 tane getirtmişler...

Siz direk firmayla bağlantıya geçiptemi sipariş verdiniz çünkü arada 200 tl ilk bir fiyat farkı var

Evet.adam hepsiburada ya da biz veriyoruz dedi.

• Bir arkadaşımda benim telefon gelince inceleyecek beğenirse alacak.ona senin aldığın yerden sipariş verelim Bali 200 tl var arada.

• quote:

Bir arkadaşımda benim telefon gelince inceleyecek beğenirse alacak.ona senin aldığın yerden sipariş verelim Bali 200 tl var arada.

Yardımcı olurum... 200TL neden Aydın Doğan ın cebine gitsin?

• Telefon elime ulaştı sonunda

• öncelikle z30 alanlara hayırlı olsun .şimdi konuda kaç kişi var net olarak z30 sahibi?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Bu arada ben clash of clans oyununu bulamıyorum nereden yukleyebilirim ayrıca Google play uygulamasini nasıl yukleyecem

• Ben varım

• quote:

Bu arada ben clash of clans oyununu bulamıyorum nereden yukleyebilirim ayrıca Google play uygulamasini nasıl yukleyecem

Playstore kurulumu biraz karmaşık z10 konusunda anlatmıştım. İsterseniz en kolayı 1 mobile market apk sını internetten indirip dosya Yöneticisi yardımıyla kurun o da zaten aynı işi görüyor...

• Arkadaşlar ürün kılıfını nerden temin ediyorsunuz.amazondan getırtecek varmıdır.bu telı alıcam ama kılıfı yok turkıyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

Arkadaşlar ürün kılıfını nerden temin ediyorsunuz.amazondan getırtecek varmıdır.bu telı alıcam ama kılıfı yok turkıyede.

A l i e x p r e s. Com dan alabilirsiniz hem çeşit çok hem de uygun fiyata. Ben bu tarz şeyleri hep oradan alıyorum...

• Bu telefona nerden rastladıysam karar veremiyorum bir türlü.

Çıkış tarihinden beridir 1 yıl geçmiş bu yüzden çok eskimiş gibi geliyor bana. Alacağım telefon da s5 mini idi ama bu telefonu görünce kararsız kaldım.

Konu hakkında bilgisi olanlar biraz aydınlatabilir mi beni ne alayım ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.