Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcısıyım, Sorusu Olan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcuk666

Hocam şarj konusuna degınırmısınız yoğun kullanımdan kastınız nedır. Ornegın günde 1saat konuşma 1saat internet 3g sureklı acık ve 1saat whatsapp kullanımı ıle 2gun gorurmuyum.askere gitmeden z10umu sattım okadar alıştım kı başka telefona bakamıyorum.

2 gün görmez ama sabah şarjdan alırsın akşam 8-9 u görür diye umuyorum belki bir günü ama çıkatabilir tam net rakam veremem ama 2 gün çıkarmaz 1 günüde çıkarması %55

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu cihazı en uygun nereden alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chimarea

Peki bu cihazı en uygun nereden alabiliriz.

hepsiburadaya bakın zaten heryerde yok uygun olarak orası var

• Hocam merhaba, bu telefonu almayı düşünüyorum, z10 ile ilgili çok bilgiye ulaştım ancak z30'u u enine boyuna inceleyen kullanan siz varsınız sanırım. Birkaç sorum olacak benim de.. cevaplarsanız sevinirim. Baştan belirteyim.
    Oyun oynamam, nette gezinme, facebook outlook mail gezinme ve birde acil durumlar için foto video kalitesinin de beni üzmemesini isterim.

*LG Nexus 4 telefonum var, bataryası son lollipop ile günü çıkarmaz oldu, durduk yere reset atma, kapanma gibi sorunlar var başımda. aldığımdan beri de fotoğraf kalitesini sevemedim, ama menü geçişleri hızı hep tatminkardı. nexus'u satıp Z30 alsam mı diye çok düşünüyorum buna değer mi? pil kapasitesi dışında özellikleri aslında hemen hemen aynı. Nexus 4 de malum saf android. Akıcılıkları, menü-uygulama hızları hemen hemen aynı olur mu Z30 ile?

* Forumda Z10 için Google Play Servislerinin kulllanılamadığı, facebook twit vb sitelerin eski sürümlerde devam ettiği ve bu yüzden de güncel sürümlerindeki işlemlerin yapılamadığı yazılmış,(mesela facebook mesaj bölümünden fotoğraf yollayamama dile getirilmiş) z30 için de aynı durumlar geçerli mi?

*ziraat,vakıfbank ve işbankasının internet şub. ile işim olacaktır , bunların android uygulamalarını sorunsuz kullanabilir miyim ? zamanınızın olduğu bir zamanda benim için denerseniz sevinirim.

* Son olarak android olsaydı şunu yapardım, yüklerdim dediğiniz ufak pişmanlıklarınız da varsa almak isterim.

Çok teşekkürler şimdiden, iyi forumlar.

• Nexus 4 ten daha stabil ve daha iyi.Z30 un Kamerası Nexus inkini 2 ye katlar. Hiçbi sıkıntı çekmezsiniz 2 günü çıkartıyor google playda yükleniyor.Z10 dan üstün.Banka uygulamalarını sorunsuz kullanabilirsiniz.Fotoğraf yollayama gibi sorun yok. Tek demek istediğim şu ki BlackBerry World Google Play ile yarışacak kadar gelişseydi daha iyi olurdu fakat biraz hızlı gelişmeye başlıyor bu aralar
    Sizin için ss aldım bakın
     BlackBerry Z30 Kullanıcısıyım, Sorusu Olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 6 Mart 2015; 23:01:36 >

• çok hızlısınız Z30'dan kaynaklanıyor sanırım Son 10.3 sürümden mi bu görüntüler? Bu sürümde internetsiz radyo kullanabiliyor musunuz? Bu arada ses kalitesi de dikkat ettiğim konulardan biri, Ana konuda birçok arkadaş belirtmiş, Nexus'un mono sesinden sonra home theater olacak gibi geliyor bana

600 Tl civarında Nexus'u satarsam üzerine 400 falan ekleyip alacağım kısmetse bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

çok hızlısınız Z30'dan kaynaklanıyor sanırım Son 10.3 sürümden mi bu görüntüler? Bu sürümde internetsiz radyo kullanabiliyor musunuz? Bu arada ses kalitesi de dikkat ettiğim konulardan biri, Ana konuda birçok arkadaş belirtmiş, Nexus'un mono sesinden sonra home theater olacak gibi geliyor bana

600 Tl civarında Nexus'u satarsam üzerine 400 falan ekleyip alacağım kısmetse bakalım.

10.3 evet resmi sürüm .dış ses çıkışı muazzam .radyo internetsizde çalışıyor

• hocam 4-5 tane az ışıklı ortamlarda çekilmiş fotolarınızdan yüklermisiniz örnek olarak ?
  • quote:

hocam 4-5 tane az ışıklı ortamlarda çekilmiş fotolarınızdan yüklermisiniz örnek olarak ?

Fazla yok ama olanlardan değerlendirin
    Netliğe dikkat etmedim fotoğraf çekerken pek özenmediğim için kötü çıkmış çoğu.Net olanlarda var sonra atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 7 Mart 2015; 22:19:55 >

• evet fotoğraflarınızda netlik sorunu var, özensiz çekildikleri belli oluyor söylediğiniz gibi. Yabancı inceleme sitelerinde 2-3 fotoğraf gördüm tatmin edici geldi ama güvenemedim de açıkçası z30 la çekildiklerine
    O yüzden son kullanıcının ham oynanmamış fotoları nasıldır diye merak etmekteyim
  • quote:

evet fotoğraflarınızda netlik sorunu var, özensiz çekildikleri belli oluyor söylediğiniz gibi. Yabancı inceleme sitelerinde 2-3 fotoğraf gördüm tatmin edici geldi ama güvenemedim de açıkçası z30 la çekildiklerine
    O yüzden son kullanıcının ham oynanmamış fotoları nasıldır diye merak etmekteyim

Kamerası z30 un tek kötü yanı...

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

evet fotoğraflarınızda netlik sorunu var, özensiz çekildikleri belli oluyor söylediğiniz gibi. Yabancı inceleme sitelerinde 2-3 fotoğraf gördüm tatmin edici geldi ama güvenemedim de açıkçası z30 la çekildiklerine

Kamerası z30 un tek kötü yanı...

iphone 5 ile aynı kamerası.hatta 5 ten bi tık iyi gündüz çekiminde.gecede iphone fark atıyor.

• Bugün n11 World kampanyası + elektornik indirimi ile 920 Tl ye mal edebilecek durumdayım. kaba bi hesapla yurtdışından alsam ürünü pasaport kaydı için 130 Tl vereceksin ki güncel dolar kurunda yurtdışında 800TL'ye almak imkansız nerdeyse.
    resmi sitesinde bile 325 dolar fiyatı var. yani çok iyi bir fiyat avantajı var gibi duruyor bugün için.

ama hala aklıma kurcalayan sorular var resim kalitesni geçtim, ekran parlaklığı güneşli günlerde dışarda nasıl hocam, görmekte zorluk çekecez gibi duruyor.
    [simage]http://www.bbin.in/wp-content/uploads/2013/11/1.jpg [/simage] burdaki resme göre yorumladım yani.
    Bir de ürün nerde üretiliyor Arkasında yazan yazı nedir? Made in China mı ? Canada mı?
  • quote:

Bugün n11 World kampanyası + elektornik indirimi ile 920 Tl ye mal edebilecek durumdayım. kaba bi hesapla yurtdışından alsam ürünü pasaport kaydı için 130 Tl vereceksin ki güncel dolar kurunda yurtdışında 800TL'ye almak imkansız nerdeyse.
    resmi sitesinde bile 325 dolar fiyatı var. yani çok iyi bir fiyat avantajı var gibi duruyor bugün için.

ama hala aklıma kurcalayan sorular var resim kalitesni geçtim, ekran parlaklığı güneşli günlerde dışarda nasıl hocam, görmekte zorluk çekecez gibi duruyor.
    [simage]http://www.bbin.in/wp-content/uploads/2013/11/1.jpg [/simage] burdaki resme göre yorumladım yani.
    Bir de ürün nerde üretiliyor Arkasında yazan yazı nedir? Made in China mı ? Canada mı?

Evet avatajlı yazdığınız doğrultusunda.yok ekran parlaklığı o kadarda kötü değil.tabi güneşin tam dik açıdan direk vurdugu doğrultuda hiçbir amoled ekrana sahip olan telefonun ekranı direk görünmez.Ama sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ekranın.Telefon bildiğim kadarıyla Çin-Amerika-Meksika üretiliyor .Benimkinde Blackberry Limited Made in MEXICO 5 yazıyor

• Benim cihaz da aynı şekilde "... Mexico 5"

• Benimkide aynı şekilde.

• merhaba arkadaşlar blackberry z30 turkıye satış distribütörü varmı? internet üzerinden başka şatışı yokmu bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

çok hızlısınız Z30'dan kaynaklanıyor sanırım Son 10.3 sürümden mi bu görüntüler? Bu sürümde internetsiz radyo kullanabiliyor musunuz? Bu arada ses kalitesi de dikkat ettiğim konulardan biri, Ana konuda birçok arkadaş belirtmiş, Nexus'un mono sesinden sonra home theater olacak gibi geliyor bana

Hocam ben yurtdisindan gelme Q10'a sahibim. Hattimi takmadan once radyo vardi ancak Turkcell hattimi takinca muzik uygulamasinda radyo gorunmuyor artik. Kisa bir arastirma yapti, operatorden kaynakli oluyormus. (Hatti takinca operator duvarkagidi degisti, acilirken gelen Verizon resmi yerine Turkcell resmi gelmeye basladi falan, bu da bunlardan birisi galiba.)

Z30'da nasil oluyor radyo ulkemizde de Q10'da kullanamiyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Hocam ben yurtdisindan gelme Q10'a sahibim. Hattimi takmadan once radyo vardi ancak Turkcell hattimi takinca muzik uygulamasinda radyo gorunmuyor artik. Kisa bir arastirma yapti, operatorden kaynakli oluyormus. (Hatti takinca operator duvarkagidi degisti, acilirken gelen Verizon resmi yerine Turkcell resmi gelmeye basladi falan, bu da bunlardan birisi galiba.)

Z30'da nasil oluyor radyo ulkemizde de Q10'da kullanamiyorum?

Aynı sorun z30 dada mevcut. türkiyede hiçbir türlü radyo çalışmıyor oda doğal olarak trt ile anlaşma yapılmadıgını gösteriyor o yüzden radyo özelliğini maalesef kullanamıyoruz.Yurtiçinden z30 alanlarda aynı şekilde kullanamıyorlar

• hocam ben ilk telefonumu alacam lise bire geçtim su anda android tablet kullanıyorum bb ye bir sempatim var sizce bu telefon asphalt 8 vs oyunları kaldırırmı bb ye watsap falan yukleniyo mu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.