Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Blackmagic Ursa mini + Hanse inno tech celere HS 85 lens Satın Al 5 Eylül 2021 11:37 1 1 Blackmagic Ursa mini + Hanse inno tech celere HS 85 lens www.blackmagicdesign.comBlackmagic URSA Mini Pro | Blackmagic Designhttps://www.blackmagicdesign.com/tr/products/blackmagicursaminiproAlıntı metni: Urun cok az kullanilmistir. Kozmetik olarak 10/10 dur. Urunun batarya yoktur. Yurtdisindan gelirken havalimanindan izin verilmedigi icin getiremedim yanimda. 2 bin lira civarinda batarya. Alacak olan kendi alabilir ben artik kullanmayi dusunmedigimden almayi dusunmuyorum. Makina sade govde 100 bin lira civarinda fiyati var.Govde + lens fiyati 55.000 lira.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Siirt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün tv için sağlam anakart arıyorum