Şimdi Ara

Blacksite:Area 51 (screenshotlı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gameshowu bilmezmiyim,macbeth vardı,overdose vardı..those were the days my friend..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Yahu bizim tek ekisiğimiz destek. Grafiker lazım, e onu da bu forumdan buluruz inşallah. Yazabilme yeteneğine güvenen arkadaşları da bekliyoruz. Açıkçası ben ekip sayısı olarak bir sınır düşünmüyorum. Yani abartı olmamak kaydıyla tabi. Sonuçta bu konuda hevesli olan arkadaşları bekliyoruz ama öyle gelip geçici bir heves olmasın mümkünse:) Her ay bir e-dergi. Yazılım, donanım, ve her platformu barındıran oyunların incelemesi...

Dediğim gibi arkadaşlar, grafiker lazım öncelikle. Bu konuda gönüllü arkadaşlar bana pm ile ulaşsın lütfen. Henüz taslak aşamasında. Her şey belli olduktan sonra size tekrar döneceğiz...

Güzel bir fikir belli olmamak kaydıyla bende katılım yaparım. Konu farketmez.
  • Bende varım o e-dergi işinde arkadaşlar (olmazsam olmaz zaten )... Gerçekten katkı sağlayabilecek arkadaşlar katılırlarsa, ortaya güzel bir çalışma çıkarabiliriz

Neyse şimdilik bu başlığı sabote etmeyelim Daha sonra bu iş için yeni bir başlık açarız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.