Şimdi Ara

blacksmith de10 A.boneden 1 CBP yapiyorum rec. kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hobby serverda blacksmith de 10 A.boneden 1 CBP yapiyorum rec. kayboluyor. sadece 1 rec den 1 cbp yapabiliyorum. acaba serverdan mi yoksa herserverda boylemi? dusuk lvl li bir mat reciple denerseniz cok sevinirim arkadaslar.
    CBP rec yoksa leather rec. cokes rec. vs de olabilir

not: crafter degilim

• ----------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 28 Şubat 2006; 23:09:07 >
  • arkadaşim nasil olur inv tini yeniden gozden geçiralla alla imkani yok bole bişeyin bende cbp yapiyorum cokes te basiyorum ama recipe ler duruyoserverla ilgili sorunlarini serverin forumlarina yazarsan daha kolay we etkili yardım bulursunben 2 tane b grade char banlattim hobbydeadminler hemen ilgileniyolar ama once bi inv ni,wh u kontrol et

• quote:

Orjinalden alıntı: Strahd Von Zarovich

arkadaşim nasil olur inv tini yeniden gozden geçiralla alla imkani yok bole bişeyin bende cbp yapiyorum cokes te basiyorum ama recipe ler duruyoserverla ilgili sorunlarini serverin forumlarina yazarsan daha kolay we etkili yardım bulursunben 2 tane b grade char banlattim hobbydeadminler hemen ilgileniyolar ama once bi inv ni,wh u kontrol et

invt. de yok eminin. birkac recipede denedim kayboluyor hepsi. hatirladigim kadari ile senin crafterin vardi. ben artisan veya warsmith ile yapmiyorum ben blacksmitten yapmaya calisiyorum. neyse gm lere bi danisayim bu konuyu saol.

• quote:

Orjinalden alıntı: yığarım

quote:

arkadaşim nasil olur inv tini yeniden gozden geçiralla alla imkani yok bole bişeyin bende cbp yapiyorum cokes te basiyorum ama recipe ler duruyoserverla ilgili sorunlarini serverin forumlarina yazarsan daha kolay we etkili yardım bulursunben 2 tane b grade char banlattim hobbydeadminler hemen ilgileniyolar ama once bi inv ni,wh u kontrol et

invt. de yok eminin. birkac recipede denedim kayboluyor hepsi. hatirladigim kadari ile senin crafterin vardi. ben artisan veya warsmith ile yapmiyorum ben blacksmitten yapmaya calisiyorum. neyse gm lere bi danisayim bu konuyu saol.

Kendi ellerin ile yazmışsın (ağzın ile söyledin) Blacksmith de yapmaya çalışıyorum diye.Blacksmith 1 defaya mahsus yapar onu sonrasında rec. uçup gider.Adamlar boşuna mı dwarf karakter yapmışlar oyunda.Blacksmith ler rec. i geri verseydi herkez kendi itemini toplar blacksmith lerin yapabildiği herşeyi yaparlardı.Dwarf larda 3 in 1 ini alırdı

• quote:

Orjinalden alıntı: Nakurul

quote:

quote:

Kendi ellerin ile yazmışsın (ağzın ile söyledin) Blacksmith de yapmaya çalışıyorum diye.Blacksmith 1 defaya mahsus yapar onu sonrasında rec. uçup gider.Adamlar boşuna mı dwarf karakter yapmışlar oyunda.Blacksmith ler rec. i geri verseydi herkez kendi itemini toplar blacksmith lerin yapabildiği herşeyi yaparlardı.Dwarf larda 3 in 1 ini alırdı

off sana da ha diyecek biseyim yok kafanmi guzel senin? blacksmitten yaptigin zaman yaptigin her mat icin bir belirli miktar adene odyorsun. crafterin olsa istedigin kadar adene karsili olmadan yapiyosun. aralarindaki fark bu umarim anlamissindir. ve blacksmitten sadece mat yapabilirsin armour weanpon vs. yapamazsin
    hem ben sormusun acaba bir sadece birkeremi yapiliyo yoksa benim serverdanmi diye. yardimci olamiyorsanda emin olmadigin konularda mesaj yazma

• Ne o artık msj yazmak içindemi izin alacaz ?

Varsa yanlışım birisi doğrusunu söyler bizde öğreniriz.Bu kadar yaygara yapmanın bi anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakurul -- 28 Şubat 2006; 9:43:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nakurul

Ne o artık msj yazmak içindemi izin alacaz ?

Varsa yanlışım birisi doğrusunu söyler bizde öğreniriz.Bu kadar yaygara yapmanın bi anlamı yok.

ben sana sadece bir tavsiyede bulundum emin degilsen yazma diye, sen bana ne o izinmi alcam felan diyosun. okudugunu mu anlamiyosun yoksa banami oyle geliyor?
  • --------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 28 Şubat 2006; 23:08:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: codur

neyin tartisması bu recipe ucmus yenisini dusur ve ya satınal iste sistem hatası belki nerden bilicez ki
    blacksmith de yaparsan para alır diye biliyorum ben hic kullanmadım blacksmith i ama recipen 1-2 lvl den yuksek bi recipe deil kendikendine kaybolmaması lazım ... ben hic busekilde recipe kaybetmedim

ne güzel soylemissin ya rec kayboluyosa gidip yenisini al diye benim 516 cbp yapmam lazim gidip 516 tane recip mi alayim. off off off bilmiyosaniz lütven cevap yazmayin ya yerter. sizlemi ugrascam ya istemiyorum cevap felan ben denerim baska serverda. sizden kücük bi test yapmanizi istedik bi 1 ton laf ettiniz. ahmak ahmak cevaplar yazip durdunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yığarım -- 28 Şubat 2006; 13:27:33 >

• Hmmm walla bilemicem Blacksmith den yaptririnca recipe ler gidiyo olabilir o konuda bi fikrim yok.
    Akşam girince denerim leather yaptirmayi blacksmith den ama bu tarz seylerle urasmamak için bitane dwarf açmak şartpara wermeden kendi ellerinle basicaksinbende lvl 27 scavenger war we ilk lvl rec. leri kendim yapiyorum lvl2 rec.leri de lvl 21 crafterime yaptiriyprumama akşam main char la girer denerim blacksmith i senin için

blacksmith de10 A.boneden 1 CBP yapiyorum rec. kayboluyor

bole yapicaksin derdin tasan kalmicak

Edit:bu arada o inv deki tüm c grade itemlar (cry dager dahil) enayi malidir crumada pk kestim saolsun tüm malvarlığını bıraktı önüme sonra clanindan ayrilip "I hate this game" dedi dc oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 28 Şubat 2006; 13:37:30 >

• oncelikle tesekkür erderim sana. lvl1 recleri yapmak icin en iyi secenek crafter acmak. ama benim lvl 4 hatta lvl6 rec bile hazirlamam lazim. sebebi su weanpon yaptiricam ve clanin crafteri sen butun matlari hazirla dedi 172 m. alloy 172 S.cokes vs . ben bunlarin hepsini hazirlayip warsimithe vericem. o na sadece weanponun recipini tiklayip create e tiklamasi kalicak.
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 28 Şubat 2006; 23:08:32 >
  • quote:

quote:

quote:

neyin tartisması bu recipe ucmus yenisini dusur ve ya satınal iste sistem hatası belki nerden bilicez ki
    blacksmith de yaparsan para alır diye biliyorum ben hic kullanmadım blacksmith i ama recipen 1-2 lvl den yuksek bi recipe deil kendikendine kaybolmaması lazım ... ben hic busekilde recipe kaybetmedim

ne güzel soylemissin ya rec kayboluyosa gidip yenisini al diye benim 516 cbp yapmam lazim gidip 516 tane recip mi alayim. off off off bilmiyosaniz lütven cevap yazmayin ya yerter. sizlemi ugrascam ya istemiyorum cevap felan ben denerim baska serverda. sizden kücük bi test yapmanizi istedik bi 1 ton laf ettiniz. ahmak ahmak cevaplar yazip durdunuz

ya arkadasım iyimisin belki o anlık bihata yuzunden silindi ben sana 512 tane recipe mi dusur dedim bi tane daha bul dedim nedeme ksimdi nasıl bi tepki ...... recipemi kaybeden bendeilim ve dwalf la oynuyorum bir cok item craftladım ve hic recipe sildirmedim ....... neyse cevap lara hazırdeilsen mesaj atma sende

ya yeter ukala herif sen daha olayin ne oldugunu kavrayamadin. recipi dusurdugum felan yok benim. azimi illede bozmak istiyosan bozarim sorun degil. tek bi recipedede denemedim zaten bir kac recipede denedim kaybolup duruyor. senden cevap beklemiyorum konu hakkinda daha fazla mesaj yazip durma hic bi bilgin yok bu konuyla ilgili atip tutma bari.

• + olarak ben dwarf degilim sen bana ben dwarfla oynadim bi kere bile kaybolmuyo yazmissin allahim yarabbim ya bu lafin beni cildirtti. sen sadece okuma ve yazmayi biliyosun okudugunu anlama ve dusunme yok sende git benden uzak durda ne yaparsan yap
  • ----- xxxx ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 28 Şubat 2006; 22:14:45 >
  • ------ xxxx ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 28 Şubat 2006; 21:58:31 >
  • hmm birbirinizi kizdirmaktan zevk aliyorsaniz karisamam isinize. ama sorunu cozmek istiyosaniz olaya el atmak istedim.

@yigarim fazla agesif sin olaylari bukadar büyütmeye gerek yok

@codur topic i bastan sona okursan susman gerek. cunki, okuduklarima gore yazdikca batmissin
  • yorumun icin tesekkurederim

haklısın banayakıs mayan bi tutum izledim herkezden bu rahatsızlık iin ozurdilerim
  • aranizda gecen kotu sozlu kavganin bitmesine sevindim. codur kavgayi sonlandirdigin icin bende sana tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.