yada daha güzel bir sorum war ben yani basladım oyuna en iyi ne kullanırım. en cok neden zevk alırım benim için yatmasın damgesi güzel olsun yeter Not:Çok mu şey istedim ne
Oynamamanız daha hayırlı
Belli ki oyun sizi tam srmamış, ne yapacağınızı tam olarak bilmiyorsunuz. Eğer oyun gerçekten sarsaydı önce keyfinize göre gidip kendiniz öğrenirdiniz buradaki bilen çoğu kişi gibi :) Heves yoksa yaratacağınız karakterden pek bir hayır gelmez söyliyim :)
Oyun sardı fena güzelde ben biraz kararsız bir insanım o yüzden en iyi karakteri bulmaya calısıyorum DH tarafından yardım istiyorum
Hele bayrak sawasları falan süper yani bide arkadaslarla aynı grubta oldunmu akıyoruzda ben hep arza cıkarıyorum en bayıldıgım nokta kervancılık sistemi yardım dh yardım karakter önerin acemilerin kullanabilcegi türden
Çok klasik bir cevap olacak ama en iyi karakter diye bir şey yoktur. Her karakterin kendine has artıları ve eksileri vardır. Hem ölmeyip hem fazla dmg. vurmak istiyorsan itemlerin çok iyi olursa nuker işini görebilir diyorum. Ama yinede zevk meselesi kimi insan blade'den kimisi nuker'den kimisi de bow'dan zevk alır. Önemli olan karakterin yapılandırması değil itemleridir.
quote:
Orijinalden alıntı: Eryks
Çok klasik bir cevap olacak ama en iyi karakter diye bir şey yoktur. Her karakterin kendine has artıları ve eksileri vardır. Hem ölmeyip hem fazla dmg. vurmak istiyorsan itemlerin çok iyi olursa nuker işini görebilir diyorum. Ama yinede zevk meselesi kimi insan blade'den kimisi nuker'den kimisi de bow'dan zevk alır. Önemli olan karakterin yapılandırması değil itemleridir.
Çok doğru mesela ben biraz wizard falan kastım ama sarmadı çünkü ben adamların arasına girip Allah ne verdiyse dalmak baktım olmadı kaçmak isterim. Bu yüzden rogue açtım. :D Belki sen yatmamak ve sonuna kadar savaşmak istersin blade açarsın başkası adamı yıpratarak öldürmek ister warlock açar. Tavsiyem rogue açmandır çünkü (bence) en eğlenceli karakter bu. bkz. bayrak maçlarında wizardlar gelirken uzaktan doğru onları indirmek eğer kalırsa blade ve warrior ları dagger alarak biçmek.
quote:
Orijinalden alıntı: *siteci*
quote:
Orijinalden alıntı: Eryks
Çok doğru mesela ben biraz wizard falan kastım ama sarmadı çünkü ben adamların arasına girip Allah ne verdiyse dalmak baktım olmadı kaçmak isterim. Bu yüzden rogue açtım. :D Belki sen yatmamak ve sonuna kadar savaşmak istersin blade açarsın başkası adamı yıpratarak öldürmek ister warlock açar. Tavsiyem rogue açmandır çünkü (bence) en eğlenceli karakter bu. bkz. bayrak maçlarında wizardlar gelirken uzaktan doğru onları indirmek eğer kalırsa blade ve warrior ları dagger alarak biçmek.
Peki biraz daha bahsedermisin şundan sence daggermı xbow mu ?
Bence ikiside. sürekli gap bırakarak gittiğim için xbow-dagger/cleric gidiyorum. gayet iyi bence. avrupalının en çinli karakteridir rogue. :D
quote:
Bence ikiside. sürekli gap bırakarak gittiğim için xbow-dagger/cleric gidiyorum. gayet iyi bence. avrupalının en çinli karakteridir rogue. :D
Avrupanın en çinli karakteri oda güzel :D
quote:
Ben fire yerine light tercih edebilecek nadir insanalrdanım ve şu nedenle tavsiye ediyorum;
Light kol yakması statue tutturursa parry ratio düşürür. Statüe silinse dahi blade çok çok seri vurduğu için tekrar tekrar yedirir. Rakibin parry düşerse daha fazla crit vurursun vs.
Force daki debufflarda eklenince resmen pvp çarı olur. Force debuffları ile partide bile rahatça yer bulur diye düşünmüyor değilim.
bence 2 el yakmayıda açar Önce lighting ile parry düşürür sonra Fire El yakma ile işi bitirir böylesi daha mantıklı bence
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0809
quote:
Avrupanın en çinli karakteri oda güzel :D
Avrupanın en çinli karakteri warlocktur sallamayın
Kendi seviyesinde party canavarını cleric olmadan kesebilen başka karakter var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme