herkes warrior da kararlı galiba....ama ortalık varrior kaynıyor...ful farm bi blade gören ve pvp yapan varmı.......
Önecikle 4 tane cleric var ise staff ile değil absolut damage ile vuracaksın
2.si warrior 80 skili ile zevk vermeye başlar
3.Warrior cleric alayına gider hem kalabalıkta hem pvp de
4.Pvp yapabilecegin tek eu chari warrior cleric dir..diğer buildten diken ustunde pvp yapar her zaman
up.
quote:
sonra hep yatıyorya bizim vizard;DDDDDDDDD kızdırdı beni gittim varrior açtım biraz farmladım...40 level yaptım sonra baktım abi ne olursa olsun zevk vermeyor çar..tamam güzel bir çar ama zevk alamadım...yani ilginç...
şimdi blade açtım ve 28 level yaptım.......gap 9 40k sp kastım...........peki hangi çarla devam edilir sizce blade mi varriormu...elbette bladenin zevki varriorda yok.....
Abi ha diyince nasıl yapıyorsunuz direk bunları çok merak ediyorum ? Nasıl bu kadar kolay kasıyorsunuz ? Çok merak ediyorum valla .
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
quote:
sonra hep yatıyorya bizim vizard;DDDDDDDDD kızdırdı beni gittim varrior açtım biraz farmladım...40 level yaptım sonra baktım abi ne olursa olsun zevk vermeyor çar..tamam güzel bir çar ama zevk alamadım...yani ilginç...
şimdi blade açtım ve 28 level yaptım.......gap 9 40k sp kastım...........peki hangi çarla devam edilir sizce blade mi varriormu...elbette bladenin zevki varriorda yok.....
Abi ha diyince nasıl yapıyorsunuz direk bunları çok merak ediyorum ? Nasıl bu kadar kolay kasıyorsunuz ? Çok merak ediyorum valla .
elimde 3 çar açacak kadar bir masaüstü pc...onun yanında tek çar açan bir laptop varsa....elindede 88 level vizard varsa.....herşey mümkün........
bnm gibi olr da teknik bilirsen her charı oynarsın
Bir Blader olarak kendimden yüksek warriorları rahatça yatırabiliyorum yöntem şu ; WARRİOR Bufflarını açar blees speel sonra kendi bufflarını vs... bende :) snow açarım önünde yürürüm istediği kadar vursun, warriorun buffları bitince snowu kapatır bir blees bağlayıp yatır batır yaptıkmı çok sağlam olan warrior yerlerde..................
quote:
Orjinalden alıntı: effsane_61
herkes warrior da kararlı galiba....ama ortalık varrior kaynıyor...ful farm bi blade gören ve pvp yapan varmı.......
ben izledim rome da 9D balder ım benimle aynı build e sahip full farm 90 lvl çar var.. tanıyan tanır şah__meran la ismini tam hatırlamadığım yine 90 lvl glavie kapıştı. şah meran da +7 vardı diğerinde +9( ki bizim serverda sanırım bi tane +9 glavie var) her seferinde şah__meran aldı....
blader çarın itemini yaparsan pvp de kolay kolay yatmassın ve yatırırsın da... bundan emin olabilrisin warior sıkıcı bi çar ben hiç kasmadım ama arkadaşın var biliyorum yani oynadım bi kaç kere sıkıcı cidden ikisi arasında bi seçim yapmak istiyosan kesinlikle blader aç.
quote:
quote:
quote:
elimde 3 çar açacak kadar bir masaüstü pc...onun yanında tek çar açan bir laptop varsa....elindede 88 level vizard varsa.....herşey mümkün........
kahrolsun tek çar açabilen masaüstü
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Warrior, max levelde zevklidir. Blader her levelde
İşte budur
wariordan kimse sıkılmaz akıllım ama bladeye ile mükaese edildigi için blade derim %100
İŞTE BLADE NE DERSİNİZ NASI GİDİYOR SİZCE....
quote:
ARkadaşlar hala kaarar veremedim ama BLadeye de 45 k sp kastım kasıyorum......ayrıca elimde 87 vizard var ve 28 level blade gap 9la müthiş ex sp geliyor......
bilmemki,,,,
ayrıca bu blade e kaç k sp gider ortalaram.....
aHa bu soruyu bende merak ediyorum blade e kaç K sp gider??? hiç sp kasmadık bizim bladeye Yalan mı olduk.??
quote:
quote:
quote:
quote:
kahrolsun tek çar açabilen masaüstü
kahrolsun 1 çarı bile zor açan açıncada ??? hatası runtime error hatası ve geri kalan bütün silkroadla ilgili hataları sırasıyla veren beni pc katili yapan bi masaüstü pc
Konuyu Neden Hortlattınız.
bladeri geç hacım ya çok zevkli blade ama çok zor kasılıyor bide mp pot parası belini büküyor admın ben premiumla kasıyorum blademi çok zevkli atlıyor zıplıyor antalya cam pramite gelen sholin rahipleri gibi ama yinede zor kasılıyor wariorda sıkıcı dediğin gibi 60 a kadar kasa bilirsen zevkli oluyor ama bladenin yerini asla tutamaz eğlence anlamında şöyle diyim robot gibi kasılırım önemli diil eğlence dersen warior ama ben eğlenmiceksem neden oynayayım diyorsan blade tek
evet arkadaşlar konunun başında da gördünüz çarı bu hale getirdim...en az 90 level için 750k sp yeterli idi ... ançak şu anda 100 capin gelmesiyle bu 1m sp demektir...
nostalji bu da daha çar emekleme aşamasındaydı...şimdi +8 set var üstünde ama kahrolsun 10d...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 15 Nisan 2009; 20:54:23 >
Helal
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Helal
teşekkür ederim sizlerin tavsiyesiyle geldi bu hale... parayla deil emekle yaptık setide çarıda ama prayı basan çalıyor...umarım çarlarımız heba olmaz paraya kurban gitmezler....
Gerçekten Helal olsun ama hala böyle sorular soran arkadaşlar varsa bende warrior & cleric öneririm her ne kadar blade charlar tavsiye edilsede...