Şimdi Ara

Blademu online (versiyon degistirmistir.) S6 Ep3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar oyun ici saticilara full setler, silahlar eklenmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muplayer

Evt ev pcsi.Taktir edersinizki server yeni ve yeni bir serverin donate satma sansi pek yok.Server biraz buyudukten sonra vpsya ve premium filese gecilicektir.

benim mesajımdaki kastım donate satmanız yonunde degildi en azından oyuncularınıza güven vermek açısından aylık 30-40 liraya bir VPS alabilirsiniz ve inanın daha güvenli olur , en azından bu yoldaki kararlılıgınızı göstermiş olurdunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

quote:

Orijinalden alıntı: muplayer

Evt ev pcsi.Taktir edersinizki server yeni ve yeni bir serverin donate satma sansi pek yok.Server biraz buyudukten sonra vpsya ve premium filese gecilicektir.

benim mesajımdaki kastım donate satmanız yonunde degildi en azından oyuncularınıza güven vermek açısından aylık 30-40 liraya bir VPS alabilirsiniz ve inanın daha güvenli olur , en azından bu yoldaki kararlılıgınızı göstermiş olurdunuz :)

Daha iyi olacagini ben de biliyorum.Inanin benim donate satmaya ne ihtiyacim var ne de ki boy bir fikrim.Egerki premium filese ve vpsya gecersek o zaman ola bilir.Muonline en sevdigim oyun oldugu icin guzel bir server kurmak istedim.Bulundugum yerde nomral bir vps 120 civari.Artik sorunlar hall edilmistir.Son zamanlarda oyuncularda farkina varmistir.Server 24/7 online.Player olmasa bile.Server biraz buyusun premium filesede vpsyada gecilicektir.Artik serverimize yabancilarda geliyor yavas yavas.Kolay server sevenler cok begeniyorlar.Boyle giderse vpsya gecmemiz uzun surmez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muplayer -- 18 Şubat 2013; 5:56:36 >

• vps dedicated nedir ogreniniz sezayin dedigi gibi 7/24 oynatacaksan vps kucuk dusunursen ama premium files vps olmaz dedicated den assasi kurtarmaz en ufak bir atackta makinan kitlenir bak o yuzden saglam bir dedicated biraz arastir isten anlayanlar yazdilarini guler guldum de basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMu

vps dedicated nedir ogreniniz sezayin dedigi gibi 7/24 oynatacaksan vps kucuk dusunursen ama premium files vps olmaz dedicated den assasi kurtarmaz en ufak bir atackta makinan kitlenir bak o yuzden saglam bir dedicated biraz arastir isten anlayanlar yazdilarini guler guldum de basarilar

Dedicated kullanmadigim icin normal.Sen rahat ol premium filese gecilince en uygun olandan yapilicaktir.
  • Çok duyduk bu sekilde siz alir ben de mahcup olurum İnsallah bak cok samimiyim siz dedicated vps premium files gecin tamam ben raziyim ama gecemezseniz ?
  • Ben garanti vermiyorum ki server buyumesede gecerim diye.Dedigim gibi server buyusun gecicez.Yukardada yazmistim.
  • Bu Guzeldi başarilar o zaman k.bakma İns buyur istedginiz seviyeyi cıkarsiniz.
  • Shoplara extra invertary ve extra kasa icin gerekli olan seyler eklenmistir.Extra invertary ve kasani activ etmek icin uzerine sag tiklayip ayni skili kullandigimiz gibi swich atmak yeterlidir.
  • Herhangi Bir İhtiyacında yardımcı olabilirim.
    Örnegin Sitenin indexsinde sol tarafta Online sayısı gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRaMuRaT -- 9 Mart 2013; 17:33:13 >
  • hatirlatdigin iyi oldu kardes unutmusum hall etdim :)
  • Blademu kisa bir sureligine kapanmisdir (1-2) gunlugune.Nedeni ise cok fazla saldirir almasi.Vpsya veya dedicata gecilicektir.
  • Svndm.. Türk Serveri Olmak zordur :D Güvenligi herzaman tehlikede :D
  • açılma tarihi yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.