Şimdi Ara

Blader - Bir Nevi Rehber ^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 bich.. 90 fire 90 force 30 light denesek .. force da açılacak skiller hakkında bilgi varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

90 bich.. 90 fire 90 force 30 light denesek .. force da açılacak skiller hakkında bilgi varmı ?

Debuff lar - pasiv Kesinlikle MAX diğerleri senin tercihine kalmış..
    halka[ harmony therapy] işe yarar Fw 'lerde Gw lerde vs.
    Ress job larda fw - gw lerde işe yarar
    Vs..
  • ok tşk ederim
  • Ellerine Sağlık, Süper Olmuş
  • Bu rehbere göre gideyim en iyisi

Güzel bi rehber hazırlamışsın eline sağlık
  • Ustam bende şuan 68 level str bowumu bıraktım herada ve blader kasmaya niyetlendim 5 gündür onglarda farm yapıyorum 100kspyi geçti devam ediyorda. Onglarda farmımı bitirdim demişsin farmdan çıkmadan kaç k sp kasmıştın hatırlayabliyormusun bende öyle birşey yapmayı düşünüyorum çünkü 85+da farmla ugraşmak istemiyorum.
  • Birde bowla kasıcam bende kaç levelde blade e çevirdin onu soram
  • Onglarda bi 500k yapmadan cikmayin derim blader icin ...
    Ben bowla 90 a kadar kastim ... 4 kere seytan kestim hazir bowla 90 olmusken :) sonra ver elini blader ...
  • rev6dan baktım bende bladerla kesmiş bunları helal olsun dedim meersem alicengiz oyunları dönüyormuş
  • Ya şu bowla kasmak fikride biraz kurcalıyor aklımı 68 str fire bowum var zaten onu bırakıp tekrar bow kasmak gibi öbür türlüde blade gitsem yarı yarıya zaman farkı belki daha fazla. 60 70 arası bowa döndürmeyi düşünüyordum işin aslı birazda blade zevkini alabilmek için ama asıl çilede ondan sonra başlıyor. Bu bowu bırakmadan önce ss nuker ve blader arasında gidip geldim. Eminim sen ss nukerda kasmışndır bi fikrini alıyım karşılaştırma yapılırsa.
  • s/s nuker su an oyunda en iyi buildlerden biri, PvP de is yapan 3 buildden biri oldugunu rahatca soyleyebilirim warrior/cleric, Blader, S/S nuker bunlar disinda kalanlar PvP de maalesef zayif kaliyor su an ...
    Yalniz goz onunde bulundurulmasi gereken warrior ve Blader idare edebilecek bir set ile is gorur ama S/S nuker yapar iseniz iyi bir set sart ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

s/s nuker su an oyunda en iyi buildlerden biri, PvP de is yapan 3 buildden biri oldugunu rahatca soyleyebilirim warrior/cleric, Blader, S/S nuker bunlar disinda kalanlar PvP de maalesef zayif kaliyor su an ...
    Yalniz goz onunde bulundurulmasi gereken warrior ve Blader idare edebilecek bir set ile is gorur ama S/S nuker yapar iseniz iyi bir set sart ...

evet blader ve warrior cleric zaten sağlam s/s de snow shield ile resmen tank oluo
  • bişey sorucam
    benimde bladerim var garment olsa
    90 fire 90 cold olsa 90 da bich olsa nasıl olur nasıl olsa scrollar var prry ratıo için
  • Tussuz Hocam Bilgiler İcin Teşekkürler

Eline Koluna Yüregine Saglık Valla Süper Olmus

Mücahid İlhan ve Sen Böyle Yaptıkca Benim Blader Char Acasım Geliyor

Sırf Bundan Dolayı Sp Farm Yapıyorum Wizard Kasıp İşe Başlıyacagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

bişey sorucam
    90 fire 90 cold olsa 90 da bich olsa nasıl olur nasıl olsa scrollar var prry ratıo için

Gayette guzel olur ... +5 full blue garment set misal bence denge noktasi bunun altinda hele bir garment set cold olmaz ise 2h warrior karsisinda ezilir ... kiyafetler uzerinde iyi bir alchemy calismasi ile parry, scroll bile kullanmadan gayet yeterli duzeye getirilebilir ... Garment set giyecegim ama cok super bir set yapamayabilirim diyene light degil cold oneririm hatta ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Tussuz Hocam Bilgiler İcin Teşekkürler

Eline Koluna Yüregine Saglık Valla Süper Olmus

Mücahid İlhan ve Sen Böyle Yaptıkca Benim Blader Char Acasım Geliyor

Sırf Bundan Dolayı Sp Farm Yapıyorum Wizard Kasıp İşe Başlıyacagım

Blader'dan niye korkuyorsun süleyman aç aç . . .
  • Güzel olmuş, ellerine sağlık, sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

bişey sorucam

Gayette guzel olur ... +5 full blue garment set misal bence denge noktasi bunun altinda hele bir garment set cold olmaz ise 2h warrior karsisinda ezilir ... kiyafetler uzerinde iyi bir alchemy calismasi ile parry, scroll bile kullanmadan gayet yeterli duzeye getirilebilir ... Garment set giyecegim ama cok super bir set yapamayabilirim diyene light degil cold oneririm hatta ...

oldu saol valla ii oldu bu

• Alternatif Force build demistim ... Alternatifi guncel hale geitrdim su an ... Force build icin skiller ...

Blader - Bir Nevi Rehber ^^

Charin mevcut durumu icin Rev6 linki de bu;http://www.rev6.com/player.asp?id=842513

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.