Şimdi Ara

Blair Cadısı Gerçeği (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
43.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xmiralay

yerliside çekilmek üzere oda aynen bu şekilde gerçek video görüntülerinden yola çıkıyor ve Türkiye de geçiyor

a nerden haber aldın ben bunu çok aramıştım zamanında ama bulamadım hiç. hala da deli gibi izlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

yerliside çekilmek üzere oda aynen bu şekilde gerçek video görüntülerinden yola çıkıyor ve Türkiye de geçiyor

a nerden haber aldın ben bunu çok aramıştım zamanında ama bulamadım hiç. hala da deli gibi izlemek istiyorum.

kara dedeler diye aratırsanız fragmanları dahi yayınlandı
  • korktum şimdi... arkadaki parktan hışır hışır sesler geliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

kara dedeler diye aratırsanız fragmanları dahi yayınlandı

Kara dedeler olayı filmini izlemedim ama konu olarak çok farklı bu filmle onu biliyorum.
    Bu tür filmleri herkes izlemesin bence inanılmaz etki yapabiliyor.
  • o değilde bu filmlerin sonuna "gerçeği" ibaresini ekleyince daha bir etkileyici oluyor
  • in cin ruh gibi şeyler yoktur bunlar insanların uydurmasıdır.
  • ya bırısı bana şu fılmı nerdne ındırıcemı soylesın hıçbır yerde yok olanlarında lınkı olmuş
  • yav anlamadım şimdi.film gerçek görüntülerden mi oluşuyor kayıpların kasetlerinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

yav anlamadım şimdi.film gerçek görüntülerden mi oluşuyor kayıpların kasetlerinden?

Yok hocam gerçek değil ama film ilk çıktığında tanıtımlar falan o şekilde yapılmıştı, gerçek denmişti, pazarlama amaçlı.

Yakın zamanda bizim Karadedeler Olayı filmi de aynı pazarlama yöntemini denedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 26 Mayıs 2012; 20:53:29 >
  • konuyu sole iyisinden bir hortlatalım
  • "Gerçek görüntüler" zırvalığına inanan var mı hala?
  • çok akıllıca düşünülmüş hatta yeni bir akım kazandırmıştır sinema sektörüne b.cadısı
    ..hatta bizim sinemamıza bile ilham kaynağı oldu bu proje örnek film yada filmleri hepimiz biliyoruz .... çok akıllıca bir düşünce
  • Film ilk çıktığında görüntüler amatör kamerayla çekilmiş şeklinde lanse edilmişti.İzleyenlerde sırf böyledir diye bir heyecanla sinemaya gitmişlerdi.
  • beyler filmin sonundan hiç bir şey anlamadım dikkatli de izleyemedim zaten

biri anlatabilir mi spoiler ya da özelden ?
  • henüz ilk filmi seyretmedim ama 2. filmi baya beğendim.. dvd'sinde 18. bölümü seyredin, bölüm sonunda stop tuşuna basmadan geri sararak filmi geriye doğru tekrar seyredin. filmdeki gizli kısımlar çıkıyormuş.. ben 10 dakka kadar seyredip sıkıldım kapattım, seyreden varsa anlatırsa sevinirim

ayrıca 18. bölümde film içinde gerçekleşen doğa üstü olaylardan bahsediyor.. yersen
  • Ne filmdi yaa, az kalsın inanıyorduk =)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.