beyler bana cok fazla blassed + basma scrollu lasım ama nerden cıktıgını bılmıorum eger bılen varsa hmn soylesın gercekten buna ıhtıyacaım varrrr !
CZ de bowl (kale nin orası) da riotelerden çok çıkar git kes 55+ ysan
quote:
Orjinalden alıntı: Sw@NkY
CZ de bowl (kale nin orası) da riotelerden çok çıkar git kes 55+ ysan
yakında olucam 12 lwl kaldı. bizim abiler baya kesti xienonda bu dalgadan lwlde kasamadılar sonra herkes ayrı bir golem spotunun yolunu tuttu
en iiisi lard orclar aposlar we werewolflar
cz nın ortasındaki atross lardan cok cıkıyor
ben cz de blood don bide bı yaratık varmış ondan cıkıo dıe duydum doru mu acep...
duşme ihtimali cok az blood dondan ama duser
her hayvandan düşebilir ama çok düşük bir ihtimalle, 3 aydır oynuyorum atross ve riote haricinde normal hayvandan sadece bir BUS düştü oda ağaçlardan düştü....
Bana da sadece harpy'den düşmüştü.
blassed değil blessed
bana uruktan bıde werewolftan dusmustu
HERŞEYDEN DÜŞÜYO HEMEN HEMEN.AMA ÇOK KESMEK LAZIM
beast diye yaratık war ondan çok düşer kesmeside çok zor deildir lvl 55+ isen baya kolay
quote:
Orjinalden alıntı: gs_özgün
beast diye yaratık war ondan çok düşer kesmeside çok zor deildir lvl 55+ isen baya kolay
ewet ya cok kolay ama 55 fazla dedin ben 49 aşırı rahat kestim yani lwl 40 zorlansada keser bence üstelik buff um da yoktu cz de dolaşıodum gezmek maksatlı dedim kesem barim
Bana derudan cıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: korkmalaan
Bana derudan cıktı.
+1 czde derudan dahada cok cıkıo dier derulara göre 3 defa cktı 1i atrosstan dier 2si deru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme