Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
680
Cevap
4
Favori
64.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One Piece en az bir 10 yıl devam eder. Daha Grand Line'ın yarısındalar.
  • Ergo Proxy
  • Biz biteriz One piece bitmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: Espâda

Sizce hangi anime daha önce biter peki ? Bana Bleach gibi geliyor.

boşuna sorma göremiyceksin one piece in sonunu

Bitmesini isteyen kim ki ?
  • İzleme sırası
    bence

1- One peice
    2- One piece
    3- One piece
  • Naruto tek geçerim, daha şu an mangada olan animeye geçmemiş efsane bölümler var, diğer ikisinin de mangalarını da takip ediyorum ama hiçbirisi Naruto kadar iyi değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

One Piece'ın ilk 21 bölümünü izledim ama bence Luffy baştan çok güçlü(Şeytan meyvesi sayesinde) tabii gençliğinde çalışma yaptı mı onu bilmiyorum.Ayrıca Naruto'nun hakkının yenmemesi lazım,Kyuubi içinde olmasaydı bence daha güçlü olabilirdi.Ayrıca bu konu açılmıştı,yanılmıyorsam Alptekin açmıştı.

Ohooo ne şeytan meyveleri var. Kizaru'yu görmelisin.

One Piece öyleleri varki kendi çalışmaları ve güçleriyle şeytan meyvesi olanları rahat rahat dağıtıyor.Birde evet başta bir bakıyorsun hani luffy güçlü gibi ama orda bile en güçlü dedikleri zoro var kılıç ustası olarak sonra mihawk vs geliyor olaylar oluyor birde luffy vedtayfasının ilk başladığı yer en güçsüzlerin olduğu deniz orda biel zorlanıyorlar baya

• bende bir iki şey söylim ozaman :)

one piece henüz izlemedim fakat bleach 95 deyim şu anda

naruto ve bleach arasından öncelikli sırayı narutoya vermek isterim,

nedenine gelince ise narutonunda bleach inde mangasını takip etmiyorum ama narutoda filler girdiğinde pek farkedemiyorum ve zevkle izlemeye devam ediyorum hiç öyle patır patır hızlı ileri doğru sardığımı hatırlamam,

fakat bleach in filler leri kendini acayip belli ediyor ve beni izlerken darboğaza sokuyor resmen ve boş konuşmaların olduğu bölümleri ileri doğru sardırıyorum mesela daha az önce izlediğim 94. bölümde ichigo ganju vs. domuzların üstünde rkongaiye giderlerken ki 3-4 dk lık bölümü izlemesi eziyet direk geçtim neredeyse birçok bölümde buna benzer ara sahneler var hemen geçiyorum artık izlemesenizde eksiklik hissetmiyorsunuz bölüm sonu primetime lar bile daha zevkli bence

ha şu var bleach i rukiayı kurtarıp gerçek dünyaya döndükleri bölüme kadar soluksuz izledim bence çok zevkliydisanırım 60. bölümlere kadar olan kısmı kapsıyor ondan sonra yeni macera başlıyor ama ichigo tembelleşmiş güçlerini falan kaybetmiş kısmen vs.vs. yeniden kazanmasını beklemek can sıkıcı zaten güç bela kazanmışdı. aha 93. bölüm oldu 2. bakaisini anca açabildi ha açtı ha açacak diye göbeğimiz çatladı beklerken ondada dövüşü hemen kestiler kaçtılar gittiler bountolar ordan bi kafam bozuldu zaten.

bence bleach 2 sezon olarak yapılsa daha güzel olabilirdi uzun seri yerine 1 sezon rukianın kurtarılması 2. sezonda aizenin takımının durdurulması ve holovların bozguna uğratılması şeklinde yapılsaymış tahminen 140 bölümlük bir anime ve kısa ama daha tatlı bi seri olabilirmiş bana sanki sürekli kendini tekrar ediyor gibi geldi. gerçi daha 95. bölümdeyiz bakalım neler olacak görücez erken konuşmakda istemiyorum pek fakat narutoda bukadar çabuk sıkıldığımı hatırlamıyorum. 95. bölüme kadar bleachde zaman zaman hüzünlendim zaman güldüm falan fakat narutonun daha ilk bölümlerinde bile daha fazla hüzünlenip aynı zamanda gülmüşümdür böyle birde durum var arkadaşlar

bence ;

1 naruto
    2 bleach

one piece yi bilmiyorum duruma göre narutonun üstünde yada altında olabilir. ama naruto bittikten sonra hemen bleach e başlanması yerine kısa serilerin atıştırılmasını tavsiye ederim yoksa aşırı sıkılırsınız 2 uzun seri üst üste gitmez bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

One Piece'ın ilk 21 bölümünü izledim ama bence Luffy baştan çok güçlü(Şeytan meyvesi sayesinde) tabii gençliğinde çalışma yaptı mı onu bilmiyorum.Ayrıca Naruto'nun hakkının yenmemesi lazım,Kyuubi içinde olmasaydı bence daha güçlü olabilirdi.Ayrıca bu konu açılmıştı,yanılmıyorsam Alptekin açmıştı.

Ohooo ne şeytan meyveleri var. Kizaru'yu görmelisin.

One Piece öyleleri varki kendi çalışmaları ve güçleriyle şeytan meyvesi olanları rahat rahat dağıtıyor.Birde evet başta bir bakıyorsun hani luffy güçlü gibi ama orda bile en güçlü dedikleri zoro var kılıç ustası olarak sonra mihawk vs geliyor olaylar oluyor birde luffy vedtayfasının ilk başladığı yer en güçsüzlerin olduğu deniz orda biel zorlanıyorlar baya

Ama meyvenin türüne göre değişiyor. Genelde Logia tipi yiyenlere karşı çıkmak zor. Özellikle Kizaru ve Blackbeard gibi.
    Haki olayı var şimdi bakalım, Shanks sadece Haki'yle Kaido oldu mesela. Neyse spoiler vermeyelim fazla.

• Bence kararsızlar için gayet kolay bir yol var ...
    Girin onemanga.com a ve One Piece, Bleach ve Naruto nun herhangi bir bölüm mangasına şöyle bir göz gezdirin ...
    Eiichiro Oda'nın mangaka olarak çok daha ayrı bir yerde olduğunu farketmeniz oldukça kolay olacaktır (ki bir göz atışta anlaşılamayacak kurgulama ve bütünlük konularında da açık ara Eiichiro Oda daha iyi bir mangakadır) ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RadicalDeath

Bence kararsızlar için gayet kolay bir yol var ...
    Girin onemanga.com a ve One Piece, Bleach ve Naruto nun herhangi bir bölüm mangasına şöyle bir göz gezdirin ...
    Eiichiro Oda'nın mangaka olarak çok daha ayrı bir yerde olduğunu farketmeniz oldukça kolay olacaktır (ki bir göz atışta anlaşılamayacak kurgulama ve bütünlük konularında da açık ara Eiichiro Oda daha iyi bir mangakadır) ...

İşte benim gibi düşünen biri. Eiichiro Oda sadece manga çizmekle kalmayıp, güzel bir dünya yaratmıştır bu mangada. Tite Kubo gibi saçma sapan mangakalarla kıyaslamak bile kötü bence.(En son Bleach mangasını okuyun. Bir iki tane diyalog var. Çizimler vasat.)

Bu arada tavsiye olarak, One Piece sevenlerin Law of Ueki izlemesini ŞİDDETLE tavsiye ederim. Tam One Piece gibi. Dövüşler acayip sıradışı zaten. "İnsanları gözlüklere aşık etme gücüüüüü"

• Bleach'i bir solukta izlemiştim filler bazen sıkıbiliyor ama genelde olaya kendinizi kaptırınca pekte öyle sıkıntı doğuracak yada havada bırakacak bir şey olmuyor. Bir zaman sonra ya ne olursa izlerim moduna giriyordunuz. Ben Bleach'in 200 bölümünü 2 haftada izlemiştim. Sizde benim hatama düşmeyin şimdi yeni bölüm çıksın diye bekleyorum :(

Bu yüzden ister naruto'ya başlayın ister one piece'e ama siz siz olun günde 5 bölümden fazla izlemeyin hızlı hızlı izleyince bir bakmışınız bölümler bitmiş her hafta yeni bölüm bekler durumuna gelmişsiniz.

Şu anda one piece'te 220. bölümdeyim ağır ağır ilerliyorum bleach'ten daha fazla keyif alıyorum. Luffy'nin vurdumduymazlığı ama arkadaşları için herşeyi yapması, chopper'ın sevimliliği ve sevgi gösterileri, zoro ve sanji'nin kavgaları, sanji'nin bayanlara düşkünlüğü gibi bir dünya olayın olduğu çok hoş bir anime tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RadicalDeath

Bence kararsızlar için gayet kolay bir yol var ...

İşte benim gibi düşünen biri. Eiichiro Oda sadece manga çizmekle kalmayıp, güzel bir dünya yaratmıştır bu mangada. Tite Kubo gibi saçma sapan mangakalarla kıyaslamak bile kötü bence.(En son Bleach mangasını okuyun. Bir iki tane diyalog var. Çizimler vasat.)

Bu arada tavsiye olarak, One Piece sevenlerin Law of Ueki izlemesini ŞİDDETLE tavsiye ederim. Tam One Piece gibi. Dövüşler acayip sıradışı zaten. "İnsanları gözlüklere aşık etme gücüüüüü"

Abi Bleach'in Mangakası insan değil ki, çizimleri nasıl çiziyor ve insanlar nasıl onları okuyor anlamıyorum açıkçası. -.-

• eğer animesinden sonra mangasına devam ederim diye düşünüyosan kesinlikle önce naruto derim
    ama yok ben manga takip edemem anime izliyecem dersen yine naruto ilk başlarda cok sarar ama shippuudende yaptıkları filler (!) lardan dolayı animeden soğuyabilirsin
    bleach te de filler lar olmasına rağmen hiç sıkılmadan izlersin
    one piece zaten animede biras önde
    arkadaşların dediği gibi kötüden iyiye doğru izleki sarsın-zevki çıksın
    1 - naruto
    2 - bleach
    3 - one piece

ama tekrar söylüyorum manga düşünürsen acıma oku narutoyu :D
  • Bleach - iğrenç

Naruto-idare eder..ehhh..

One piece-dehşetül vahşet..beter bağımlısı yapar..uzak durun derim..diğerleri one piece in yanında ismi bile söylenmez..konu çok saçma olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

bende bir iki şey söylim ozaman :)

one piece henüz izlemedim fakat bleach 95 deyim şu anda

naruto ve bleach arasından öncelikli sırayı narutoya vermek isterim,

nedenine gelince ise narutonunda bleach inde mangasını takip etmiyorum ama narutoda filler girdiğinde pek farkedemiyorum ve zevkle izlemeye devam ediyorum hiç öyle patır patır hızlı ileri doğru sardığımı hatırlamam,

fakat bleach in filler leri kendini acayip belli ediyor ve beni izlerken darboğaza sokuyor resmen ve boş konuşmaların olduğu bölümleri ileri doğru sardırıyorum mesela daha az önce izlediğim 94. bölümde ichigo ganju vs. domuzların üstünde rkongaiye giderlerken ki 3-4 dk lık bölümü izlemesi eziyet direk geçtim neredeyse birçok bölümde buna benzer ara sahneler var hemen geçiyorum artık izlemesenizde eksiklik hissetmiyorsunuz bölüm sonu primetime lar bile daha zevkli bence

ha şu var bleach i rukiayı kurtarıp gerçek dünyaya döndükleri bölüme kadar soluksuz izledim bence çok zevkliydisanırım 60. bölümlere kadar olan kısmı kapsıyor ondan sonra yeni macera başlıyor ama ichigo tembelleşmiş güçlerini falan kaybetmiş kısmen vs.vs. yeniden kazanmasını beklemek can sıkıcı zaten güç bela kazanmışdı. aha 93. bölüm oldu 2. bakaisini anca açabildi ha açtı ha açacak diye göbeğimiz çatladı beklerken ondada dövüşü hemen kestiler kaçtılar gittiler bountolar ordan bi kafam bozuldu zaten.

bence bleach 2 sezon olarak yapılsa daha güzel olabilirdi uzun seri yerine 1 sezon rukianın kurtarılması 2. sezonda aizenin takımının durdurulması ve holovların bozguna uğratılması şeklinde yapılsaymış tahminen 140 bölümlük bir anime ve kısa ama daha tatlı bi seri olabilirmiş bana sanki sürekli kendini tekrar ediyor gibi geldi. gerçi daha 95. bölümdeyiz bakalım neler olacak görücez erken konuşmakda istemiyorum pek fakat narutoda bukadar çabuk sıkıldığımı hatırlamıyorum. 95. bölüme kadar bleachde zaman zaman hüzünlendim zaman güldüm falan fakat narutonun daha ilk bölümlerinde bile daha fazla hüzünlenip aynı zamanda gülmüşümdür böyle birde durum var arkadaşlar

bence ;

1 naruto
    2 bleach

one piece yi bilmiyorum duruma göre narutonun üstünde yada altında olabilir. ama naruto bittikten sonra hemen bleach e başlanması yerine kısa serilerin atıştırılmasını tavsiye ederim yoksa aşırı sıkılırsınız 2 uzun seri üst üste gitmez bence.

Bleach ile ilgili tüm 223'e kada izledim zaten yarısı filler (bu arada filler sözcüğü tekil mi çoğul mu ingilizce mi türkçe mi yahu tam kestiremedik) bir an önce filler bölümlerin listesini bulup bu bölümleri izlemeden geç tavsiyemdir, hangileri filler idi hangileri değildi hatırlamıyorum bleach konusuna sorabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_12795368/mpage_45/tm.htm#32347359

http://forum.donanimhaber.com/m_12795368/mpage_45/tm.htm#32374165

http://forum.donanimhaber.com/m_12795368/mpage_46/key_/tm.htm#32455490

http://forum.donanimhaber.com/m_12795368/mpage_46/key_/tm.htm#32474658

yukarıdaki mesajlarım bleach hakkında fikir verebilir yol yakınken geri dönebilirsin belki bu arada 190-202 bölümleri bence animenin en iyi bölümleriydi.

• Fiileri bende tavsiveye etmem animenin tadını bozuyor...
  • Bense çoğu kişiden ayrı olarak fillerların ekstra olarak izlenmesini tavsiye ederim.Hep tuzlu olmaz,arada tatlı da yemek gerekir.

Bu arada 2-3 animeyi karşılaştırırken birisini göklere çıkartıp bir diğerini de "Öcü" gibi tanıtmanız çok garip.İzleyen bir şey kaybetmiyor nasıl olsa,sevdiğini izleme hakkı var.
  • Anime sektörünü çok yakından takip ettiim için sana doru yolu göstercemi umuyorum:)Hemen hmn her animenin her bölümünü izledim!
    Bleachin yarısından fazlası filler olduğu için sevemedim bitürlü:(Ayrıca okdr kan akıtıyolar ölen kalan yaralanan yok:D
    Naruto aksiyon seven herkes bunu izleyebilir gerçekten çizimleri savaş sahneleri mükkemmel.Ayrıca ninja konsepti eğlenceli bi olay gelir herkese...
    Ama!! 3. bölümde yazar çok büyük bi hata yapıyor...Artık onu yazmıım direk izlein o bölümü terbiyem engel teşkil ettii için yazamam:)O bölüme ramen yarısından fazlasını izledim ama sırf dövüş sahneleri için:)
    Gelelim one piece e çizimleri başlarda kötü gelebilir ama sonra alışıo insan...seslendirmeler mükkemmelden daha ii ayrıca bunu seslendiren sanatçılardan bikaçı narutoyu da seslendirmiştir.Benim tavsiyem bu animedir çünkü eğlence hayal gücünün ötesi ve karakterlerin kişilkleri mükkemmel işlenmiş.Ayrıca çocukça deil çünkü yapılan espriler olsun karakterlerin içki ve sigarayı bol tüketmesinden olsun genelde büyükler bu animeye ilgi duyuyo:)filler bölümü en fazla 5 i geçmez...Ayrıca dünyada en çok satılan bunun mangası araştırabilirsiniz...ii seyirler...

• yahu fillerları izlemeyiverin. zorla izlettiren mi var. ben bleachdeki bütün fillerları atladım ve aşırı zevk alıyorum şu an bleachten. kolay kolay da başka anime doldurabilcek gibi durmuyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.