Şimdi Ara

Blender 3d okul projesi yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blender programını kullanabilen varsa fazla teferruatlı ve uzun olmayan bi proje( kısa bir animasyon) için yardımınıza ihtiyacım var. İletişime geçerseniz sevinirim.

• YouTube'da sebilgi kanalına gir oynatma listesine göz gezdir. Yapabileceğin bir şeydir belki, buradan kolay yardım gelmeyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

YouTube'da sebilgi kanalına gir oynatma listesine göz gezdir. Yapabileceğin bir şeydir belki, buradan kolay yardım gelmeyebilir.

Öyle görünüyor aynen. Başka platformlarda da yardım edecek kimse çıkmazsa mecbur bakacağım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: benyv-

quote:

YouTube'da sebilgi kanalına gir oynatma listesine göz gezdir. Yapabileceğin bir şeydir belki, buradan kolay yardım gelmeyebilir.

Öyle görünüyor aynen. Başka platformlarda da yardım edecek kimse çıkmazsa mecbur bakacağım. Teşekkürler

Facebook sayfası var istersen bir sor. Blender eğitim ve Blender Türkiye olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benyv-

quote:

Facebook sayfası var istersen bir sor. Blender eğitim ve Blender Türkiye olarak.

Teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.