Şimdi Ara

Blender Benchmark (Güncel) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
11
Favori
37.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blender Benchmark (Güncel)
  • laffuer L kullanıcısına yanıt
    eklendi.notebook icin gayet guzel deger.
  • Eyvallah dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7300HQ 00:48.81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 16 Ocak 2018; 2:13:44 >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    fx8 4.4 ghz kadar sonuc almis x4 ve HT olmamasina ragmen.bence iyi notebook islemcisi olarak dusunursek guclu.eklendi.
  • Intel Core i7 7700 HQ - 31.33 saniye

• Hocam beni cezbeden özelliklerinin basinda serin calismasi, uzun pil süresi, fiyati ve performanstaki yeterliligi.. Zaten bu laptop ile render yapmayi hic düsünmemistim fakat performansi cok hosuma gitti diyebilirim(3200 liralik bir laptoptan bahsediyorum). Bundan önce GL502VS strix vardi, onu üzerinde 6700HQ vardi. Inanin ikisi arasinda ki farki anlayabilmek cok zor. Kullanicisi olarak cok rahat söyleyebiliyorum. Onu degerinde, güzel bir fiyata sattik. Suan gtx1050 4gb, 16gb ram, 7300hq, 256gb intel 600p ile ihtiyacim olan herseyi rahatlikla yapabiliyorum.
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Mukarnas kullanıcısına yanıt
    ***Leopard***

oh oh gelsin notebook islemcileri hep masaustu yaptik biraz da notebook olsun ama bu gelenler tam tosun modeller anlayamayabilirler o yuzden notebook islemcisi oldugunu.boyle bir kuralimiz yok her turlu notebook sonucunuzu bekleriz nasilsa siralama yapmiyoruz gormus oluruz genel kultur kaybedecek bir sey yok hatta fikir verir gayet guzel.

Mukarnas

guzel guzel begendim hani beni burada bi yalan soylerken gormezsiniz bir de laf olsun diye kibarlik yaparken gormezsiniz millet hayirli olsun derken ben surasi dandikmis diyen adamim yani dogrucu davut.intel notebook uzmani degilim bir tane kullansam da ama bu HQ olanlar sanirim guzel oluyor bak son sonuc da hq bunlar gercek cekirdek.genelde cift cekirdek arti HT oluyor adam bakmadan aliyor 4 cekirdek diyor halbuki degil.
  • Valla masaüstü toplamak artık çok külfetli hale geldi mining yapanlar sağolsun , Nvidia Gtx 10xx kartların notebook performansı da iyi olunca oyunda da pek bir eksiklik olmuyor.

Konu ilk açıldığı zaman i5 480m li başka bir laptop vardı , 2 dakika 17 sn de bitmişti. Fark muazzam. :D

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/122553890
  • Atomdan hallice yorumsuz... T2330Blender Benchmark (Güncel)
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Hey maşallah

Gerçi normal 11 yıllık bir işlemciye göre

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    eklendi.benim de vardi galiba bu islemcili notebookum 2006'dan iste gecen seneye kadar kullanildi.

evet yok mu arttiran?her turlu notebook sonuclarinizi bekliyorum.
  • 8700K @stok

8700K @5,2Ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA3AA6F80 -- 17 Ocak 2018; 4:17:27 >

• eklendi.oc'nin cok getirisi olmamis bence.stok olarak da gayet iyi.
  • Evet hocam benim de dikkatimi çeken o oldu zaten , bu testte değişik şekilde aonuçlar birbirlerine yakın çıktı

• 8700K @5,2ghz için puan güncellemesi
  • Blender Benchmark (Güncel)
    intel fiyaskosu T2330 ile süre rekoru...
  • 1700x stock 17.94 sn
  • Ryzen 5 1600 3.9 GHZ 21.18 sn

• başlık gözden geçirilip eklenmeyen sonuç varsa eklenecektir.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.