Şimdi Ara

Blink Twice (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 23 Ağustos 2024 Sinemada | 1s 42dk | Gerilim
    Yönetmen Zoë Kravitz
    | Senarist Zoë Kravitz, E.T. Feigenbaum
    Oyuncular: Naomi Ackie, Channing Tatum, Christian Slater
    Orijinal adı Blink Twice

Konusu : Frida, gözlerini hayırsever teknoloji patronu Slater King'e dikmiş olan Los Angeles'lı genç ve zeki bir garsondur. Slater'ı etkilemenin yolunu arayan Frida, sonunda onun yakın çevresine girmeyi başarır ve Slater'ın özel adasında düzenlediği bir buluşmaya katılır. Frida sonunda istediği. hayata kavuşmaya hazırdır. Ancak pastrol ortama, insanların zerafetine rağmen Frida, adanın göründüğünden korkunç olduğunu hisseder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zoë Kravitz'in ilk işi olduğu için fazla gömmemek lazım bence. Bakalım torrent'e düşmüş. Puan ve yorumlar ortalama ama şans verip akşam seyredeceğim.

• Bu tür filmler her zaman iş yapar. Bana Dean Koontz’un Yanlış Hafıza diye bir kitabını hatırlattı bu film. Bilinmezlik, gizem, gerilim ve korku unsurları insanı tedirgin ediyor ve merak uyandırıyor.

Bu film bunları başarıyor bana göre. Ben sıkılmadan izledim. Spoiler olmayacaktır, ilk uyanış mevzuyu çakış ne zaman başlayacak diye merakla bekledim. Sonra parçaları birleştirme, olan biteni anlayıp kontra atağa geçme sekansları iyiydi ve sonunda da ufak bir terse yatırma oluverdi falan. Gayet izlenebilir kalitede bi iş çıkmış.

Yalnız ilk mesajda yazan konuda; Frida adanın göründüğünden korkunç olduğunu falan hissetmiyor. Bayağı laylay lom takılıyor. Yanındaki arkadaşı daha çok hissediyor garibim ama işte neyse.

Benim nezdimde izlenir bir filmdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trap (2024)
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.