Merhabalar Arkadaşlar BlitzWolf BW-VP2 LCD Projektör İçin Projeksiyon Askı Aparatı Önerileriniz nedir okul için kullanacağız |
BLiTZWOLF BW-VP3 NATIVE 1080P LED (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnacoNHerkese selamlar,
Blitzwolf VP2 ve VP3 cihazlarının ikisine de sahip, inceleme ve toz filtresi videolarını çeken şahsiyet olarak sizlere son önerim bu cihazları almayın. Neden mi? Aşağıda göreceğiniz fotolar VP2'nin (VP3 ile aynı LCD) arızalanan LCD'si yerine Aliexpresste bulunabilen VP2 uyumlu olduğu iddia edilen aldığım LCD'nin fotoları. Bu cihazın yedek parçası yok arkadaşlar. Yok... 450TL verdiğim LCD tamamiyle farklı bir ürün olarak geldi... İlk alırken ilandaki LCD'nin farklı olduğunu flex kablosundan anlamıştım ama ebatının farklı olmasını, pinlerinin farklı olmasını ve hiç beklemiyordum. Takınca da çalışmadı zaten. Size önerim Ucuz projeksiyon alayım, bozulduğu yere kadar gider diyorsanız satın alıp kullanabilirsiniz ama bozulunca tamir edilmesi imkansıza yakın. Banggood ve Blitzwolf'un kendisine mail attım, geri dönüşlerini bekliyorum ama olumlu olacağını zannetmiyorum. Sonucu burada da paylaşacağım zaten.
Sevgiler...
Cihaz kötü bir cihaz zaten. Herkes parasının hakkı demiş de alakası yok bence. Kötü derken görüntü kalitesi kötü. Renkleri çok kötü. Eline alınca malzemesi güven vermiyor. Anlıyorsun "ucuz" olduğunu. Blitzwolf markasının tüm cihazları öyle. Buna 2000 tl vereceğine aynı fiyata 2. el bir 720p optoma al (senelerce kullandım) çok çok daha iyi bir görüntü kalitesi alırsın. Ayrıca yedek parçasını çok rahat bulursun. Ama burada ne firmayı suçluyorum, nede satıcıları. Normalde 200 tl etmesi gereken cihazı kur nedeniyle bize 2000 tl ye getiren devlet ve bizi yönetenler, bizi bu hale getirenler suçludur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X