Şimdi Ara

Blitzwolf Projeksiyon Cihazı ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
18
Favori
13.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

Gonderdim hocam ihbar@dhl.com ' a

Baska belge istediler mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Blitzwolf Projeksiyon Cihazı ANA KONU

Herhangi bir belge istemediler hocam, gümrüğe tabidir yazıyor sadece bende ardiye ücreti falan almasınlar diye gönderdim hemen.
  • Benimki gumruge girdi (07.51), 2 saat sonra da cikti (09.39).

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

Benimki dhl ile istanbula gelmiş. Gümrüğe tabidir diyor dhl'nin sistemi nasıl işliyor itirazda bulunsak.

Hocam benimki direk çıktı anlamdım sizinki niye takıldı liste şöyle hatta

12 Gönderi Hizmet Merkezinden ayrıldı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 11:35
    11 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 11:34
    10 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:38
    9 Gönderi Hizmet Merkezine ulaştı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 08:55

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertsamet M kullanıcısına yanıt
    5$ lık bir ürün daha almıştım hocam beraber gelsin diye ondan kaynaklı oldu sanırım.
  • Ups 23.09 a tarih vermiş. Boşu boşuna 2$ fark ödedik. Adı hızlı kargo yersen.. Ben iade talep edicem kargo ücretini, eğer çarşambadan önce gelmezse.
  • Benim paket 12 sinde kargo girisi var ama hala hareket gozukmuyor.

Duzeltme: Yanlislikla ucuz kargoyu secmisim. Artik onumuzdeki ay anca gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 19 Eylül 2016; 1:23:50 >
  • Urunu alip memnun kalmayan varsa pm.

• Benim ürün dhl ile geliyordu. Gümrüğe takılmış makbuzları istediler gönderdim 2 gün içinde ürününüz gelir dediler.
  • Ürün dağıtımda :D Akşama bakacağız duruma :D
  • China Post'la 13-14 günde gelen paket DHL ile 8-9 günde gelliyor. Bir de gümrük sıkıntısı çıkıyor. Neyse ki bunu öğrenmek sadece 2 dolara mal oldu. Hem ücretli kargo seçip hem de kahrını çekmenin lüzumu yok. Daha da China Post'tan başkasını kullanmam.

Edit: Daha bugün Aras kargo'ya vereceklermiş. Ankara merkezdeyim. Evime 5 km mesafede DHL şubesi var ama kargoyu bana teslim etmek yerine Aras Kargo'ya veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Eylül 2016; 11:00:57 >
  • Siz iyisiniz yine bizim kargolardan haber yok :) Eline ulaşanlardan inceleme bekliyoruz.

• Benim 2 cihaz az once dhl ile geldi. 2 tanesi china postta yolda

•  Blitzwolf Projeksiyon Cihazı ANA KONU
     Blitzwolf Projeksiyon Cihazı ANA KONU

Ürün tarafıma teslim edildi fakat akşama kadar bakamayacağım :D

• mertsamet M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hem cihazı EU fişle gönderip hem de dönüştürücü mü eklemişler yoksa dönüştürücüyü ayrıca mı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Hayırlı olsun. Hem cihazı EU fişle gönderip hem de dönüştürücü mü eklemişler yoksa dönüştürücüyü ayrıca mı aldınız?

Yok beraber yolladılar bnede anlamadım fiş eu ama birde dönüştürücü var
  • Benim paketide DHL bugün teslim etti

• Evet kullanıcı yorumlarını bekliyoruz akşama.

• Cihazı kurdum 480p gerçekten ilk etapta yeterli fakat netliği ayarlamak gerçekten zor tripoda kurmayı düşünüyordum fakat malesef uygun yuvası bulunmamakta ve eğimi yükselttiğinizde netliği ayarlamak zorlaşıyor o yüzden kutusunun ve kalın bir kitabın üzerinde bu görüntüyü elde ettim. Görüntü köşeden köşeye yaklaşık 200cm. Uzun zamandır almak istiyordum 150 liraya gerçekten çok iyi. Fan sesi biraz yüksek olabilir ama tekrar ediyorum 150 lira :D

• Hergün mesaj atıyorum, sipariş verirken stok vardı şimdi niye yollamıyorsunuz diye, elimizde eu fiş yok diyorlar...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.