Şimdi Ara

Blizz honor göndermiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizzard 4k honor göndermiş bugün. Nedenini bilen varmı.
    Açıklama yapmış ama daha önce böyle bir uygulamasını görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 20 Temmuz 2011; 14:05:11 >

• Bu blizzard kafasız...
  • tamda yeni karakterime honour kasmaya ugrasıyordum. çok süper gelir eğer herkese vermişlerse
  • yeni sezon geldiginde sezon 9 itemlerini aldı daha yeni pvp gearı kasmaya baslayanlar honor point ile, sonra sezon 10 adı altında honor point itemleri satılmaya baslandı. bu degisikligi haber vermeden yaptı ve millet baya bir kızmıstı. sonra blizard ozur dilemişti. birazdan o post u eklerim demek istedigmi anlarsınız. belki o sırada BG yapıp honor ile sezon 9 almışssan özür mahiyetinde olabilir. zaten acıklamada yazmıs olması lazım mailde.

EDIT: aha sana cevap verecek blue post :

"For our lack of forewarning on the inclusion of new item level 371 gear with Season 10 we’ll be providing the previously announced (http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2794770941) 4000 Honor Point compensation during scheduled maintenance on July 19.

During maintenance, 4000 Honor Points will be automatically applied to all characters that spent Honor on any item level 365 items following the release of 4.2, between the June 28 and July 5 maintenances.

The compensation Honor Points given will be able to go over the point cap, but anyone who goes over will not be able to earn more Honor until they spend under the 4000 cap. Any Honor over the cap will need to be spent before the start of Season 11 when it will be converted to gold. Any characters receiving the compensation honor will also receive an in-game mail explaining the compensation and additional details.

Again, we apologize for not communicating the item level 371 gear introduction, and hope these 4000 Honor Points will offer you some help in obtaining the correct items. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 20 Temmuz 2011; 14:30:10 >

• ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız bluepostta yazanları türkçeye çevirebilirse çok memnun olurum. google translate açılmadığı için bakamıyorum.
  • 365 level season 9 gearları honorla topladınız sonra biz season 10 adı altında honorla alınabilen gearları duyurmadan getirdik.. böyle olunca season 9 gear alanlar bize bir güzel sövdü.. şimdi sözünüzü geri almanız için rüşvet olarak bu honorları yolluyoruz :) bu honorlar sizde fazladan honor olsa bile üstüne bir defalıgına eklenecek(4k yı geçebilecek).. afiyet olsun demişler kısaca..
  • o hafta ben 3 parca set itemi almıstım. en az 6600 honor harcadım. 4k bana yetmez ama inş banada mail gelmiştir. bunu da biraz erken haber verselerdi iyi olacaktı ben honorlarla alınan itemleirmi tamamladımki zaten artık ben honorları şey yaparım. ıı.. şey.. napcam ben bunları ya!!! hah enchant alırım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epic Games Hesabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana bile göndermiş :) sezon 9 var ken ben sadice bot almıştım yatırıma bak 1650 harca 4000 kap aferin blizzard böyle ol :)
  • enayi gibi full set 9 dizdim 1 haftada nası koydu ahh ah çöp oldu hepsi
  • Ben de öylesine bir parça şey almıştım bana da göndermişler şaşırdım
  • Bende 2-3 parça sezon 9 itemi almıştım bakalım bugece işteyim yarın sabah direk pc açıp oyuna girip bakıcam bakalım banada göndermişler mi bu Honor merak ettim şimdi. Sürekli BG'lerde kasıyordum vallaha sezon 10 ları tamamlamak için 2-3 parçam kalmıştı geldiyse bu honorlar tamamlarım setı artık.
  • yeni kastıgım mage'e 2xs9 parcası almıstım.. sonrada zar zor bir s10 alabilmistim.. honor kasmak çok zoruma gidiyordu bu kıyak ilac gibi geldi.. hem trinketimi aldım hemde seti dörtledim

büyüksün blizz baba
  • benim yeni karaktere s9 itemi almadığım için göndermemişler küçüksün blizzz
  • harbi tam mal bunlar ya zaten blizzard wow u devretti tecrübesizlere gözden çıkarıyor. 4k sadaka honor vermiş peki o basılan enchantlar gemler ne olacak goldda verselermiş bari ama iş işten geçmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.