Şimdi Ara

Blizzard Authenticator ile ilgili ACIL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben telefonumu auth. yapmistim. Iste telefonu sattim sonra benim jeton dustu. Format atip vermistim telefonu simdide blizz hesabima giremiyorum. Ticket falan attim adamlar bana Blizzard Online bilmem nesiyle konusacakmisim. Simdi benim ne yapmam gerekiyor lutfen sinirden saclarim beyazlayacak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler cok acil acayip acil lutfen 90 liram bosa gittiyse yeminle dava acarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellik böyle bir şey olduğu zaman blizzard'a kimlik fotokopini yolluyorsun yani hesabın gerçekten sana ait olduğunu ispatlamak için, sonrasında Authenticator korumasını kaldırıp yeniden hesaba erişmeni sağlıyorlar...

90 lira nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 12 Mayıs 2014; 22:37:36 >
  • Öncelikle neyin kafasını yaşıyorsun hata tamamen sana ait, davayı kendine mi açacaksın?

Konuya gelirsek kimlik fotokopisini isterler yollamak istemezsen skype görüşmesi isterler. Hangisi sana uyuyorsa o şekilde sorunu çözersin.
  • Wroclaw. kullanıcısına yanıt
    ayni durum bendede vardi.. sms protection kisminda benim eski telefon numaram kayitliydi. onu kaldirmak istedigimde o numaraya "onay kodu" gonderiyor. eee hat bende degil. nasil olcak o is? ticket actim.. ilk ticketa yanit donmeleri uzun surdu. 1 hafta filan surdu. sonra bugun donus yaptilar benden resmimim oldugu kimlik + gizli sorunun cevabi filan bir kactane bilgi istediler.

Bende o bilgileri girip ehliyetimin iphonedan resmini cekip mesaja ekledim... hemen donus yaptilar.(ilk yanit uzun suruyor. sonrasinda hizli ilerledi) ve hem sms protection hemde authenticator iptal oldu.. ikisinide 5dk tekrar ayarladim.

yani kimlik fotokopisi uzun surer diyorsan hemen telefonla resmini cekip gondermekte oluyor
  • MERHABA
    bu sorun ile 2 kere karşılaştım.
    sonra kimlik fotokopisini arkalı önlü resim çekip pdf yaptım ve suanda guzel olarak çalışan livechat kısmında blizart çalışanına durumu anlatıp
    dedikleri yere kimlik fotokopisini gönderdiğim için hemen açtılar sorun olmuyor yani.
    hemen alırsın şuanda RMAH olmadığı için authenticator kullanmıyorum bide telefon eskidi resetleyip duruor :)
    kolay gelsin.
  • alın anahtarlık tipini dert tasa kalmasın
  • blizzard live chat şöle işliyor artık.

sistemden giriş yapıp telefon numaranı bırakıyorsun.

onlar seni geri arıyor cep telefonundan.

gerisi k,mlik fotokopisini şuraya atın vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent59

alın anahtarlık tipini dert tasa kalmasın

aynen öyle hesabına değer veriyorsan giden 20-30 lira olsun kafan rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

Beyler ben telefonumu auth. yapmistim. Iste telefonu sattim sonra benim jeton dustu. Format atip vermistim telefonu simdide blizz hesabima giremiyorum. Ticket falan attim adamlar bana Blizzard Online bilmem nesiyle konusacakmisim. Simdi benim ne yapmam gerekiyor lutfen sinirden saclarim beyazlayacak ya

Telefon numaranıda satmadın dimi ? Telefondaki auth. en kullanışlı olanı. Benim hem android hemde apple ürünlerimde kurulu kullanıyorum. Burada ki önemli nokta restore kodunu bir yere not etmeniz. Ondan sonra istediğiniz yerde ve cihazda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeni telefonuna yükle ve restore kodunu yaz düzelir. Ama kodu bi yere not ettiysen (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.