Ben dayanamadım artık oynamıyorum hala sizin bu oyunu oynayıp nasıl zevk aldığınızı merak ediyorum yok arkadaş zaten böyle bir firma varken oynamak mantıklı değil oysa ne umutlarla beklemiştim hepsi yalanmış.Bence bulun kendinize başka oyun adamların uğraştığı da yok PS3'le uğraşıyorlar ama tabii zevk alıyorsanız diyecek bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: kuros
aynen öyle...
100tl verdiğiniz ya da saatlerce ah başında bekleyip flip ede ede yükselttiğiniz itemlar gidecek...
haritalar random çıksa eski diablo gibi ve rune sistemi geri gelse bir de socket sayısı daha fazla olsa, gem tipi artsa ne güzel olur....
bir de skillere experience alabilsek, çok kullandığımız skill bize ufak bonuslar sunabilse... bir de demirciye item tanımlayıp onu yaptırabilsek (tabi istediğimiz itema göre çıkan fatura değişse ama bu gereken şeyler ahden değil de sadece oyundan account bound çıksa) oyun bize GTA daki gibi rampage questler eventler verse (x sürede x gold topla ya da x canavar öldür vs) diablo 2 deki muskarlar geri gelse...
beyaz silahlar ve morlar çöp olmasa beyazları dilediğimiz gibi upgrade edebilsek. morları ve sarıları belli miktarda birleştirip özellikleri toplayabilsek...
yancımız eski diablodaki gibi işe yarasa...
Path of Exile dene
League of Legends deneyin arkadaşlar, ben de yeni başladım, oynayan olursa takım kurarız :)
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
League of Legends deneyin arkadaşlar, ben de yeni başladım, oynayan olursa takım kurarız :)
LoL ile bu oyunun tür olarak gram alakası yok hocam. Ne alaka ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
LoL ile bu oyunun tür olarak gram alakası yok hocam. Ne alaka ki ?
Bir çok kişi oyunu bıraktı, ayrıca şu an düzgün bir rpg de yok bence. Buradaki arkadaşlarla çok uzun zaman beraber oynadık, belki gene aynı ortamı başka bir oyunda kurarız diye öneri verdim sadece...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme