Şimdi Ara

BLIZZARD' dan yeni MMO ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mannomenax

ben starcraft oyunundan çok ümitliyim.

aslına expansion packlerin ömrü kısa oluyor. ben mesela yaz başı başladım wowa tam tbc son dönemleri 70 oldum dungeonlar heroicler derken karazhan başladı sonra yeni paket geldi 80 oldum şimdiki raidleri yapıyoruz ama max 2-3 ay içinde bunlar da sıkacak yenisi yetmeyecek.

Daha sıkmadı mı şimdiki Raid'ler ? :)
  • inşallah combat sistemi aoc gibi olur (veya daha iyisi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

Orjinalden alıntı: Mannomenax

ben starcraft oyunundan çok ümitliyim.

aslına expansion packlerin ömrü kısa oluyor. ben mesela yaz başı başladım wowa tam tbc son dönemleri 70 oldum dungeonlar heroicler derken karazhan başladı sonra yeni paket geldi 80 oldum şimdiki raidleri yapıyoruz ama max 2-3 ay içinde bunlar da sıkacak yenisi yetmeyecek.

Daha sıkmadı mı şimdiki Raid'ler ? :)

ben paket çıktıktan sonra 2 ayda 80 oldum ilk 80ler sıkılır şimdi benim 2 ay avantam var
  • Hop arkadaşlar bu telaş nedir Blizzard bu oyunu çıkarırken tahminimizce 4 ek paket planımızla oyunu geliştirmeyi aşama aşama oynatmayı düşünüyoruz diye açıklama yapmıştı. 2'si geldi 2 daha kaldı. Ama yeni teklonojiler ve oyun dinamikleri değiştikçe sanırım son pakedi görmeyeceğiz buda maksimum 1 paket daha anlamına geliyor.

Çok kısaca olarak oyun tahminime göre 2012 başlarına doğru biticektir bitmese bile ücretleri kaldırılabilinir vs... Çeşitleri veya seçenekleri çok Blizzardın.
  • evet daha tbc. çıkmadan blizz. toplam 4 ek paket gelicek wow a demişti.daha 2. yeni çıktı.sonuçta wow sonsuza kadar oynıyacağımız bir oyun değil.onunda ömrü bitecek bir güntıpkı diğer efsaneler gibi kalbimizde yerini alarak
  • 4. paket 4 sene sonra cıkar ancak ozamna kadar da wow çekilmez artık ,world pvp ve craft sisteminin gelişmiş olduğu yeni bir mmo çıkartsınlar artık
  • yeni bir oyun birkaç yıla şart.wow un teknolojisi cok eski,yeni sistemlere uygun fazla kasmayan bir oyun şart.pilavı ısıt ısıt yedir.tamam pilav seviyoruz ama nereye kadar.örnegin wow un cıktıgı günlerde 256mb ram la kulanıyorduk pc leri şimdi 70ytl verdinmi 4gb ram takıyoruz
    teknolojiye uymalı oynadıgımız oyunda dimi :)

sc ve d3 elbet başarılı olacak ama her wow uyuncusu sevemeyebilir bunları.oyuzden wow a benzer yeni görsellik ve oynanabilirlik le bir oyun bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: smarthan

inşallah combat sistemi aoc gibi olur (veya daha iyisi)

aoc nin en kötü yanı combat sistemiydi o yüzden tutulmadı oynanabilirlik yok ama wow oynanabilirlik konusunda aşmış durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

quote:

aoc nin en kötü yanı combat sistemiydi o yüzden tutulmadı oynanabilirlik yok ama wow oynanabilirlik konusunda aşmış durumda

Yetenekli bir oyuncunun kendinden 6 level yüksek birini kesebilmesini sağlayan kombat sistemi için söylenebilecek tek bir olumsuz şey yok. Aoc'u eleştirmeye başlasam saatlerce konuşabilirim. Ama bahsetmeyeceğim tek şey kombat sistemi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: Private

quote:

Yetenekli bir oyuncunun kendinden 6 level yüksek birini kesebilmesini sağlayan kombat sistemi için söylenebilecek tek bir olumsuz şey yok. Aoc'u eleştirmeye başlasam saatlerce konuşabilirim. Ama bahsetmeyeceğim tek şey kombat sistemi olurdu.

Çok haklı combat sistemi güzel ama oyunun bir yerinde bir eksiklik var bana göre wowdaki zevki hikayeyi yansıtmıyor. Güzel yanları yok değil oyunun ama wowdan daha güzel olamadığı için tutmadı bence.

• Önyargıyla bakılan bir oyun oldu

Pazarlama taktiği tutmadı.

Funcom erken çıkardı. Hemde çok erken.

Oyuncular alıştıkları şeyi bırakamadı.

Grafik hiç birşey için ölçü olamaz.

Daha çıkmadan WoW kopyası damgasını yedi. Tıpkı çoğu Hack n Slash oyununun Diablo kopyası damgası yemesi gibi.

Warhammer gibi çok kötü bir WoW çakmasını yapanlara buradan diyorum.

Sabırla D3'ü bekliyoruz...
  • Diablo3'ün de tutacağını sanmıyorum. Ateşi çabuk sönecek diye tahmin ediyorum, Oyunun kendi efsanesi var ama bu tam olarak başarı garanti etmez. (Kişisel görüşümdür)
  • D3 bence baya tutacak , en azından fanatikleri 1-2 milyon vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya58

yeni bir oyun birkaç yıla şart.wow un teknolojisi cok eski,yeni sistemlere uygun fazla kasmayan bir oyun şart.pilavı ısıt ısıt yedir.tamam pilav seviyoruz ama nereye kadar.örnegin wow un cıktıgı günlerde 256mb ram la kulanıyorduk pc leri şimdi 70ytl verdinmi 4gb ram takıyoruz
    teknolojiye uymalı oynadıgımız oyunda dimi :)

sc ve d3 elbet başarılı olacak ama her wow uyuncusu sevemeyebilir bunları.oyuzden wow a benzer yeni görsellik ve oynanabilirlik le bir oyun bekliyoruz

canım her nekadar burda aocdan bahsetmek istemesede ve konuyu kirletmiş olacağımı bilsemde (ayrıca tartışmada çıkabilir.amacım kesinlikle tartışma yaratmak deildir) şöyle yaza kadar 1 2 düzgün patch çıkarırsa funcom aoc çok güzel bir oyun olacak.istediklerinin hepsi aocda var çünkü.aocun tek eksiği content eksikliğiydi bence.

• aslında wow çıktıktan çok kısa bir süre sonra dünya çapında gezen dedikodular arasında world of diablo diye bir mmoprg çıkacağı haberi dolanıyordu.ancak aradan geçen seneler sonunda bu haber gerçeğe dönmedi.d3. ün çıkacağı haberinden sonra artık bir world of diablo çıkarsa eğer hiç şaşırmam.ve de bir diablo fanatiği olarak ta deli gibi oynarım.d3 ün de mükemmel olacağına dair en ufak şüphem yok(özellikle wicther ın videolarını izledikten sonra)keşke world of diablo da gelse de onu da oynamak nasip olsa.ilk pc mi diablo1 için aldım.şuanki pc mi de diablo3 içinsabırsızlıkla bekliyorum çıkacağı günü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.