|
Bildirim
Ben zamanım oldukça bir seviye ilerleyene kadar ücretsiz oynuyorum. Rekabet etmek için oynamıyorsanız yani PvE için oynuyorsanız hala gideri var. Ayrıca Diablo bir kült eserdir , en azından denemeniz gerekir diye düşünüyorum. Bana kalırsa Diablo 2 en iyisiydi ,hala da öyle ama gençler için garafikleri hoş olmayabilir. Ayrıca bizim zamanımızda zaten multiplayer olayı yoktu , tek başımıza oynardık bu oyunları ; kimseyle kapışma veya rekabet derdimiz yoktu, bu yüzden bir çok kez bitirirdik. Rekabet Counter ve StarCraft ya da WarCraft 3(Dota'da denebilir en çok o harita oynanırdı) ile geldi onlarda daha çok yerel rekabet idi. Kafedekilerle rekabet ederdik , online oynamak daha sonra evlerimize yine bu oyunlarla girdi. Diablonun online modu ve rekabet olayı daha çok Path of Exile ile başladı. Ladder moduydu yanılmıyorsam hızla ilk bitirmeye çalışırdık ama ben o modu hiç sevmezdim. Sonuçta ben single player takılmayı severdim, atari, sega, Ps1 en çok oyun oynadığım dönemdi ve o zaman çıkan oyunların neredeyse hepsini oynamıştım.
|
Güzel oyun da 1-2 hafta oynadım telefonda bi süre sonra bi baktım sabah akşam tuvalette otobüste tv başında sürekli elimde , gözlerim bozulmaya başladığını hissettim küçücük yazılar vs okurken adamın gözleri acıyor resmen , bıraktım
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|