Şimdi Ara

Blizzcon Başladı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vayvay warlocklara neler gelmiş öyle. AKlımda kalanlar

Fear: Instant Cast
    SSler çantada yer kaplamayacak
    1-2 yeni spell gelmiş onlarda diğer spellerin vuruşunu arttıracak
  • Fear instant cast sadece instance lar icin gecerli galiba bir de anlamadm ama combinasyonlarla instant cast olckmis bazi buyuler + ss ler artik leaving combat yazisindan sonra geri gelckms
  • Expension felan değilde Starcraft2 POKER SET güzelmiş
  • yeni pakette wow iyice egzotik mekanlara sahip olacak gibi görünüyor desolace cennet gibi olmuş barrens cehenneme dönmüş deathwing baya öfkeli geliyor galiba
  • türkce veya ingilizce altyazı olsaydı odeyebilirdim ama ingilizce konusmaları anlayacak kadar ingilizcem tam yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

pet türkiyeden alınamıyor, 40 dolar verip izleyeceksin sadece..(tabii live-streami türkiye bağlantısıyla izleyebilirsen)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

pet türkiyeden alınamıyor, 40 dolar verip izleyeceksin sadece..(tabii live-streami türkiye bağlantısıyla izleyebilirsen)

yanlış bilgi pet türkiyeden alınabiliyor. şahsen GM ile konuştum, tabi yanlış bilgi vermediyse, neye göre alınamıyor dediniz bilmiyorum tabi.

ayda 2500$ kazanıyorum 40$ para mı yaw, her ay 20$ veriyorsunuz WOW'a :) download hızınız da 10Mbit+ ise bence değer. fakat öğrenci olsam bana da çok gelirdi, bırak 40$'ı 10$ olsa vermezdim

yanlış bilgi vermiş turkiyeden wow'un herhangi bir kampanyasından ödül kazanamıyorsun

40dolar vermek ise zevk meselesi ben birşey demiyorum, bende alırdım malesef 2mbit bağlantım var;(

benim pet kodum geldi, hatta petim artık elimde,

türkiye'den alınamıyor'a cevap olmuştur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 24 Eylül 2009; 17:57:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.