Şimdi Ara

[Blizzlike] KARADENIZ-TR WOW SUNUCU[version 2.4.3] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz baya duyulmuş ve baya full olan serverı bırakıp karadenizwowa geldik arkadaşlarla, inanın çok memnunuz. Burası da kalabalık, sık sık donma düşme yok, gmler de baya iyi, forum donanımdan die bana wishp atarsanız bizim guilde alıp yardımcı olabilirim,
    isimler satanankk, satanank.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DASL

buldumherşeyi buldum yaptım karadeniz wow yaşasın:D

Basardigin icin tebrik ederim =)

quote:

Orjinalden alıntı: talip333

Biz baya duyulmuş ve baya full olan serverı bırakıp karadenizwowa geldik arkadaşlarla, inanın çok memnunuz. Burası da kalabalık, sık sık donma düşme yok, gmler de baya iyi, forum donanımdan die bana wishp atarsanız bizim guilde alıp yardımcı olabilirim,
    isimler satanankk, satanank.

Hosgeldiniz ve tesekkur ederim =)
  • siteye giremiorum nie olabilir
  • Bu sizin baglantinizdan veya sunucudan kaynaklanmiyor, Turkiyedeki hatlar dns serverlere girmekte zorlaniyor bazileri ktunnel araciligiyla girebildi. Bu hafta bu sorun 2 kere yasandi cogu sitelere giremediler. Duzelir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 3 Temmuz 2008; 0:18:13 >
  • dün bi deneyeyim dedim.ms 200lerde idi fakat acaib lag spike vardı.yarım saat uğraştım baktım olmayacak çıktım.Bu genelde böylemi yoksa benim şansımamı?
  • Hayir genelde boyle degil yoksa kimse battleground veya raid yapamaz =) wow portalimiza bak nerdeyse hergun raid yapan var. Sanirim senin sanssizligin modem resetle dene. Birde bu hafta Turkiyeden baglananlarda genel sorun var sadece sunucuya degil internet sayfalarinada zor baglaniliyor. Ilerde duzelir, eger yaptigimiz isleri ve sunucudaki durumu begendiysen sabir et duzelir eger ayrilirsan yolun acik olsun basarilar dilerim =)
  • Sunucumuz Guncellesmistir Blizzarda oynayan dostlarimiz tekrar version degistirmeden bizimle beraber olabilir.

Version 2.4.3

Guncelleme Tarih: 07-09-2008
    Mangos: rev.6550 SD617
    DB: UDB rev 0.10.3
    Update: 360
    ACID: ACID 0.0.2 - R19
  • Karadenizwow 2. Yıl Kutlamaları Ve Bayram gorevlerimiz basladi.
    http://karadenizwow.com/forum/index.php?showtopic=5568
  • Sunucumuz birkac gun bakima alindi tekrar acilacaktir, simdilik Facebook sayfamizda bulusuruz...
    http://www.facebook.com/group.php?gid=19982127723

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 14 Ekim 2008; 13:51:45 >
  • Tekrar acildi
  • bu karadeniz serveri bakıma alındıktan sonra sürekli kapalı arada bir acılıyor sitesinede girilmiyor bu sorun ne kadardaha böyle sürecek eger böyle devam edecekse oynamanın bi faydası yok sorun hakkında bilgi verirseniz sevinirim....
  • Internet baglanti sorunlarimiz tamamen cozulmedi, baglantimizda surekli kesintiler oluyor. Bu sorun ISP den kaynakli ve cozum icin arastirmaktayiz (4 ile 16 gun arasi icinde cozulucegine soz verdiler). Sunucumuzun kapanmasi soz konusu degil, en son yedekler duruyor ve sorunlar cozuldugunde kaldigimiz yerden devam edecegiz.

Karadeniz-TR WoW ekibi.
  • tesekkür ederim serverin acılmasını sabırsızlıkla bekliyorum
    acele edin delirmek üzereyim :D karadeniz wowsuz olmuyor :D
  • tekrar acildi
  • Maalesef 2 haftadan beri suren internet baglanti sorunumuz halen devam ediyor. Bazen kendiliginden baglanti kopuyor birkac gun sorun yokken aniden birkac gun baglantisiz kaliyoruz. Sebebini internet sirketi arastirmakta, bizlerde haber bekliyoruz.
  • Karadeniz-TR WoW ekibi sizler icin hazirladigi KaradenizWoW Event4 sunar. Bu eventde tekrar ekbimizin kendi yaptigi yapay zekali npc lerle karsilasacaksiniz. NPC ler sizlerle konusacak, saka yapacak sizlere yardim edecek zamanla tuzaga duseceksiniz ve yapay zekali buyu atan ve konusan (oyuncularimizin isimlerini tasiyan dusman npcler) npclerle karsilasacaksiniz. Umarim cok eglenceli vakit gecireceksiniz. Daha detayli bilgiler icin forumumuzde duyurular bolumunde bu konuyu okuyabilirsiniz:http://karadenizwow.com/forum/index.php?showtopic=6109
    Sizlere gururla ssleri paylasmak isterim, resimlerde gorunun ROCCO Waypoint (npc) den gorevi aldiginizda sizlere gorevde yardimci olacak. Burda Youtube link:http://www.youtube.com/watch?v=8ZSUCOYzLs0

[Blizzlike] KARADENIZ-TR WOW SUNUCU[version 2.4.3]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 31 Aralık 2008; 17:01:57 >

• 2 başlığa ayrı ayrı biraz saçma olmuş tek bir başlık altından devam et bence. Yöneticilerin dikkate alıp 1 başlığı kilitlemesini öneririm yada silmesini.
  • agalar ben iilk pwp oynucam tanidim oynnuodu paralisini ama ben pwp oynucam bu dediniz wow 2.4.3 patfchini mi indircem wow umu birde link veririmsiniiz indrebileceim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.