Şimdi Ara

Blog açtım nasıl olmuş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamını kaplayacak büyük bir resim olamaz mİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esadsamil

Tamamını kaplayacak büyük bir resim olamaz mİ?

Elimde o bay da 1-2 resim var onlarda Biri V for Vendetta filmindeki o fikirler kursyn gecirmez diyen sozun Resmi digeri de yine V nin yaninda bir soz pc ye gecince fotograflari atarim en guzeli hangisiyse secersiniz onu koyarim

• Bence temayı değiştirmelisiniz. http://www.templateism.com/ ve soratemplates.com sitelerine bir bak güzel temalar var.
  • Kişisel bloğun arkadaş çevresi ve akraba çevresinden açılıp ileri gitmesi zor olur. Google ile dost olman icap eder. Bu da kendini geliştirmen gerektiği anlamını taşır. Aksi halde kendin yazar kendin okursun. Google sevmediği sürece nasıl hit alabileceksin ki zaten.. İleri seo tekniklerine lüzum yok ama gene de alan adı satın al, bloğa alan adında yeniden başla. Temadır tasarımdır görseldir falan zamanla gelişirsin.
  •  Blog açtım nasıl olmuş
  • Hocam bedava alan adı verebilirim isterseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

Hocam bedava alan adı verebilirim isterseniz?

Ben bu alan adini tam olarak anlamadim nasil olyor site mi lazim ve para ile mi oluyor?bu arada verebilecegin alan adi nedir nasil vericeksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzono

Bence temayı değiştirmelisiniz. http://www.templateism.com/ ve soratemplates.com sitelerine bir bak güzel temalar var.

Tamam dostum pc ye gecince bakarim yavsiye icin sagol zamanla daha iyi ogrendikce daha da gelisir insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Kişisel bloğun arkadaş çevresi ve akraba çevresinden açılıp ileri gitmesi zor olur. Google ile dost olman icap eder. Bu da kendini geliştirmen gerektiği anlamını taşır. Aksi halde kendin yazar kendin okursun. Google sevmediği sürece nasıl hit alabileceksin ki zaten.. İleri seo tekniklerine lüzum yok ama gene de alan adı satın al, bloğa alan adında yeniden başla. Temadır tasarımdır görseldir falan zamanla gelişirsin.

Akraba cevrem zaten yok arkadaslardan sadece 2 kisiye link attim bi 160-170 kiside forumdan tiklamis
    Sey dusunuyorum farli konular hakkinda farkli bloglar yani

oyunlarla da aram iyi(yurt disindan felan LE siparisler veriyorum)

Surekli film ve yabanci dizi izliyorum hangisi daha kaliteli hangisi daha cok izleyiciye sahip felan anliyorum o konulardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Blog açtım nasıl olmuş

• quote:

Blog açtım nasıl olmuş

Burasi konu disi OZEL hatirlatirim

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLbOy1453

quote:

Orijinalden alıntı: oguzono

Bence temayı değiştirmelisiniz. http://www.templateism.com/ ve soratemplates.com sitelerine bir bak güzel temalar var.

Tamam dostum pc ye gecince bakarim yavsiye icin sagol zamanla daha iyi ogrendikce daha da gelisir insallah

Benim bloga da beklerim.www.sanalplanet.blogspot.com

• quote:

quote:

Blog açtım nasıl olmuş

Konuyla alaksız bir karikatür değil, sonuçta beyaz peynirin moleküler yapısından bahsetmiyoruz değil mi. ufak bir nükte sadece :)
  • quote:

quote:

quote:

Blog açtım nasıl olmuş

Konuyla alaksız bir karikatür değil, sonuçta beyaz peynirin moleküler yapısından bahsetmiyoruz değil mi. ufak bir nükte sadece :)

Konu disi ozelde boyle mesajlar olmaz yazani okumadin galiba ciddi konular ciddi mesajlar gulmek istiyorsan konu disina ya da mizah egelenceye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.