Şimdi Ara

Blog Sistemi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kişisel Blog Scpti arıyorum PHP tabanlı İçeriği Sade bi Blog Sistemi Arıyorum arkadaşlar acaba önerileriniz nelerdir yani kişisel web sayfası gibi olacak
    -Sayfa Ekleme
    -Konu Ekleme
    -Yazı Ekleme
    -Yazıların Altına Yorum Ekleyebilme Onaylı
    -İletişim Bölümü
    -Foto Galeri Olmasada Olur Jquery İle Sayfa Yapısına Ekleyebilirim
    -Admin Paneli

NOT: Worldpress Joopla gibi geniş kapsamlı bloglar değil kişisel ve güvenliği iyi sade bir blog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mblaster -- 24 Temmuz 2014; 0:25:31 >

• Wordpress ve Joomla niye istemiyorsun ki? Bunlarla ister blog aç ister e-ticaret sitesi.Her türlü şekilde kullanabilirsin.Tema ve eklenti desteği ile istediğin şekli aldırabilirsin sitene.Tavsiyem Wordpress kullan kendi bloğum Wordpress.Ayrıca blog dışında sitelerdede wordpress kullandım.Hiçbir sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok detaylı detay sevmeyen fazlalıkdan nefret eden biriyim
  • Gayet basit bence hem fazla eklenti ve tema olması siteni kişiselleştirebilme ve her türlü iş için kullanma şansı veriyor.İstediğin gibi basit bir şekilde blog illaki vardır ancak çoğu sistem kendini geliştirerek büyüme yoluna gider bunlar gereklidir.Yeni teknolojilere ayak uydurmak ve siteyi mümkün olduğunca güvenilir hale getirmek için.Basit birşey istiyorsan anca kişilerin programlama öğrenirken kendi yaptığı blog tarzı siteleri kullanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam anladım fakat dediğim gibi world press vs joompla dipsiz bir derya ben fazlalık sevmeyen biriyim dediğim gibi

Sayfa Ekleme
    İletişim Paneli
    Yazı Kategori Ekleme Kategoriye Yazı Ekleme
    gibi ufak çaplı birşey olması kafi zaten ben o bloğu geliştiririm yada olmadı kendim oturup yazıcam çare yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.