Merhaba arkadaşlar öncelikle bu yazıyı tamamen bilgi amçalı veriyorum bloğumun linkini bile buraya koymayacağım soranada söylemeyeceğim inanan inanır ki kimseye inandırma gibi bir derdim olmadığı gibi bu soru üzerine cevap bekleyen bir çok akadaşın var olduğunu bildiğim için yazıyorum.Blogger serüüvenime bunda tam 4 sene önce başladım hayalim tek hayalim internetten para kazanmaktı bunun için derin araştırmalara giriştim bu araştırmalarda hangi tür blog açacağımın yanında bloğumun nasıl üst sıralara tırmanacağınada senelerce araştırdım diyebilirim.Belki 50 ye yakın blog açtım kapadım ama asla para vermedim reklama vs 3.senem sonunda artık bir şeyler oturmuştu bloggerdan para kazanmak için tek ve bana göre en önemli şeyin kendi bidiğin ve ciddi anlamda bilgi sahibi olduğun konularda blog açmak ile mümkün olabileceğini anladım.
Ve bu çerçevede bloğumu oluşturdum standart blogger temasına bir arka plan koydum şablonu bile değiştirmedim bu sırada bildiğim konu hakkında en çok aranan kelimeleri adwors yardımıyla buldum ve başladım yazmaya tek bir kelime dahil hiç bir yerden çalmadım alıntı yapmadım tek tek yazılarımı oluşturdum.Sonra bloğuma alan adı almaya karar verdim yani bloğumu .blogspot.com dan .coma geçirdim yıllık sadece 17 liraya ve 3 ay sonra su an aylık yaklaşık 1000 tl para kazanmaktayım.Bloğumun reklamını tek bir yerde bile yaptırmadım ne forum sitesinde nede başka bir yerde yaptığım şey tamamen özgü içerik yazmak ve adworsu kullanmak oldu.
Bu anlamda blogdan para kazanmak isteyen arkadaşların hepsinin ilk önceki yaklaşımları şu şekilde olacaktır.Film sitesi çok aranıyor yada oyun sitesi haydi bunla ilgili bir blog açım arkadaşım girdiğin yer derya deniz sen daha emekliyorsun ama adamlar usain bolt bir şey bilmezken nasıl bu konudan para kazanmayı bekliyorsun.Hadi diğelim filimle aran iyi ve filimleri tanıtan bir site açacaksın bunun için yapman gereken mesela Kemal Sunal filimlerini açıklayacaksın işte şu yılda başrolünde su vardı diye kesinlikle ve kesinlikle anahtar kelime planlayıcısını kullan ve aylık araması çok yüksek olmayan uzun anahtar kelimlerle başla hatta onları direk başlık yap nasıl yani mesela etiketin yada başlığın kemal sunal filimleri olmasın kemal sunal davaro filmi kaç senesinde çekildi olsun mesela bunu yapman bu kelimede googlede üst sırada olmanı sağlarken bu sayede sana hit sağlar ama kemal sunal filimleri yazarsan kusura bakma ama ne yazarsan yaz bu seviyede kesinlikle hit almassın ve bir süre sonra kaptıp gidersin.
Bir ikincisi içeriğin bildiğin konu üzerine olacağından bildiğini yaz ilginç yerleri yaz içeriğin uzun olsun ama uzun yapmak için boş bilgiler kesinlikle kulllanma.Bloğuna gelen her kişi aradığı anahtar kelime ile ilgili doyacağı bilgiyi sitende bulsun okusun.
Siteni belli bir seviyeye çıkarmadan kesinlikle reklam alma.
Söleyeceklerim çok daha uzun sürer çok uzatmak istemedim dedğim gibi amacım reklam vs değil bu işe gerçekten gönül veren insanların başarabileceğini göstermek sorunuz olursa yorum kısmından cevaplarım pm atmayın bölece sorduğunuz soruyu ilmeyen başkaları varsa onlarda öğrenmiş olur şimdiden teşekkür ediyorum....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme